YİĞİT SÜTCÜ- Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performans ile Trendyol Süper Lig’e çıkmayı başaran Göztepe, Bodrumspor maçını 2-0 kazanarak milli araya namağlup girmeyi başardı. Oynadığı 4 maçta 3 beraberlik ve bir galibiyet alan sarı kırmızılılar ligde 6. sırada yer almayı başardı. İç sahada 2 maç oynayan Göztepe, Fenerbahçe ile berabere kalırken Bodrumspor’u yenmeyi başardı. 

İç saha performansı

İlk iç saha maçında Fenerbahçe’yi konuk eden sarı kırmızılılar, yaşanan olaylar sonrası saha kapama cezası almıştı. Bu durumu protesto eden taraftarlar, Bodrum maçı öncesi takımı, Fahrettin Altay meydanında karşılamış ve stada kadar otobüse eşlik etmişlerdi. Bununla da yetinmeyen taraftarlar, stadın dışında toplanarak tezahüratlar ile sesini stada ulaştırmayı başarmıştı. 

Taraftar formayı arıyor

Sezon öncesi satışa çıkan kombine biletlere de yoğun ilgi gösteren sarı kırmızılı taraftarlar, biletleri kısa süre içerisinde tüketmişti. Sezon başında tanıtılan 3 formaya da ilgi gösteren taraftarlar, geçtiğimiz ay tanıtılan 100. Yıl formasının da bir an önce satışa çıkmasını bekliyor. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu’nun tanıtımını yaptığı formaların ne zaman satışa çıkacağı ise bilinmiyor.

Kulüpten açıklama yapılmıştı

Üzerinde kulübün ilk kadroları ve efsane futbolcularının yer aldığı 100'üncü yıl formasıyla ilgili Göztepe’nin resmi sosyal medya hesaplarından, "Kurucularımıza, efsanelerimize, Göztepe'mizi var eden her bir mihenk taşına olan saygımızla… Çok yakında! Miladımız isyan bizim, sıfatımız efsane! 1925'ten beri İzmir'iz biz şerefle!" açıklaması yapılmıştı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ