Yiğit SÜTCÜ- Göztepe, geçtiğimiz hafta Samsunspor ile yaptığı maçta 3-1 önde olmasına rağmen 4-3'lük skorla sahadan mağlup ayrıldı ve sezonun ilk yenilgisini aldı. Bu sonuçla birlikte Göztepe, ligde 9 puanla ve averajla 7. sırada yer alıyor. Sivasspor ise aldığı 8 puanla 12. Sırada yer alıyor.

Tüm biletler satıldı

Sarı kırmızılı taraftarlar, Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak olan Sivasspor karşılaşması için biletlerini iki gün önceden tüketmişti.  Zorlu mücadele için satışa sunulan 17.489 biletin tamamı hızla satıldı. Maç saatinde Gürsel Aksel Stadyumu’nun tamamen dolması bekleniyor.

Stoilov’un zor seçimi

Sezon başından beri sergiledikleri oyun ile yerlerini garanti altına alan oyuncuların yanı sıra, dalgalı performans gösteren bazı isimler yedek kulübesine gönderilebilir. Kaybedilen ve özellikle ikinci yarısında büyük baskı altında oynanan Samsunspor maçının ardından, Bulgar teknik adam Stanimir Stoilov’un ilk 11’de bazı değişiklikler yapması bekleniyor. 

İlk 11 değişecek

Orta sahada Dennis’in cezalı olması ve Solet’in ise geçtiğimiz maçın başında sakatlanması nedeniyle alternatif isimler öne çıkıyor. Defansif anlamda dikkat çeken ilk isim Doğan olurken, hücumda takıma David Tijanic’in liderlik yapması bekleniyor. Defansta ise Heliton’un yeri garanti, sakatlığı geçen Koray Günter’in de hazır olması halinde ilk 11’e dönmesi bekleniyor.

Bülent Uygun: “Zor bir deplasmana gidiyoruz“

Öte yandan, Sivasspor teknik direktörü Bület Uygun, maçla ilgili konuştu. Uygun, “Zor bir deplasmana gidiyoruz. Bu sezon da avantajları yabancı bir başkanlarının olması Avrupa'dan transfer anlamında istediği adamları alabiliyor olması ve oynadıkları futbola da baktığımız zaman gerçekten iyi bir takıma karşı zor bir maç bizi bekliyor.” İfadelerini kullandı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ