Yiğit SÜTCÜ- Bu sezon Süper Lig'de, biri seyircisiz olmak üzere Gürsel Aksel Stadı’nda toplam  4 maça çıkan Göztepe, bu karşılaşmalarda 10 puan topladı. Sarı kırmızılılar, sezonun açılışında evinde Fenerbahçe’yi konuk etti. İlk yarıyı 2-0 geride kapattıkları bu maçı, çevirerek 2-2'lik beraberlikle tamamladı. Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Göztepe, 4. haftada Bodrum FK'yı boş tribünler önünde 2-0 yenerek seisini sürdürdü.

Son dakika golü ile gelen 3 puan

Geçtiğimiz hafta Kayserispor’u 3-0 mağlup eden Göztepe, Sivasspor ile oynadığı son maçta ise taraftarının desteğiyle 3 puanı elde etti. 2-0 önde bulundukları maçta, skor 2-2’ye gelse de Göztepe, 90+4. dakikada Fofana'nın attığı golle rakibini puansız gönderdi. Göztepe, geçen sezon 1. Lig’de de Gürsel Aksel Stadı'nda başarılı sonuçlar almıştı ve son resmi yenilgisini 4 Kasım 2023 tarihinde Kocaelispor’a karşı 1-0’lık skorla yaşamıştı.

Hedef Trabzon maçı 

Eyüpspor deplasmanının ardından 26 ekim cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacak Göztepe, bu maçta puan ya da puanlar ile ayrılmayı başarabilirse, 1 yıl boyunca evinde yenilgi görmemiş olacak. Böylece Bulgar teknik adam Stanimir Stoilov, göreve başladığı günden itibaren hiç mağlubiyet yaşamamış olacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ