Yiğit Sütcü- İki yıl aranın ardından yeniden Trendyol Süper Lig’de boy gösteren Göztepe, evindeki maça mutlak galibiyet parolsaı ile çıkıyor.Transfer döneminin son gününde Chelsea’den transfer edilen Fofana’nın da takıma katılmasıyla birlikte, sarı kırmızılarda hazırlıklar tam gaz sürüyor. Urla Adnan Süvari tesislerinde çalışan Göztepe’de eksikler dikkat çekiyor.

Kubilay 3 ay yok

Kulüpten yapılan açıklamada “Oyuncumuz Kubilay Kanatsızkuş, sol ayak bileğindeki bağ yaralanması nedeniyle sponsorumuz EMOT Hastanesi’nde, kulüp doktorumuz Prof. Dr. Emin Bal tarafından başarılı bir operasyon geçirmiştir. Oyuncumuzun tedavisinin yaklaşık 3 ay sürmesi beklenmektedir. Kubilay Kanatsızkuş'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.” ifadeleri yer aldı. Bunun yanı sıra genç kaleci Arda Özçimen de maç kadrosunda yer alamayacak.

Bir Göztepe klasiği: Sold Out

Pazartesi akşamı Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadelenin biletleri satışa çıktı. Online platform üzerindensatışa çıkarılan biletler, 1 saat içerisinde tükendi. Pazartesi akşamı stadın tamamının dolması bekleniyor. 

Tartışmalı atama 

Göztepe’nin Kayserispor’u ağırlayacağı maçın hakemi de belli oldu. Müsabakayı İstanbul bölgesinden Ozan Ergün yönetecek. Hakemin açıklanmasının ardından, sarı kırmızılı taraftarlar atamayı tartışmalı buldu. Zira Ozan Ergün, bu sezon Süper Lig’de sadece bir maç yönetti. Hakemlik kariyerinde sadece 2 Süper Lig maçı yöneten Ergün’ün bir önceki maçı ise 2022 yılında idi. Ergün’ün form durumu sarı kırmızılı taraftarlarda soru işareti yarattı.

Muhabir: Yiğit Sütcü