Yiğit SÜTCÜ- Dünyanın önemli spor şirketlerinden Sports Republic’in ağırlık hissesini devir aldığı Göztepe, sadece ulusal değil uluslararası hedeflere de yönelmeyi planlıyor. Şirketin bünyesinde bulunan bir diğer takım da sarı kırmızılılar gibi bir üst lige çıkmayı başarmıştı. Göztepe ile Southampton’ın birden fazla konuda ortak hareket etmesi sonucu, İzmir kenti de önemli bir değer kazanıyor.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile Trendyol Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazanan sarı kırmızılılar, mağazacılık alanında da bir üst lige çıkmanın hazırlıklarını yapıyor. Dünyanın her yerinde taraftarları bulunan kulüp, internet mağazasından yapılan alışverişlerde yurt dışı teslimatlarını hizmete açtığını duyurdu.

Sevdamız sınır tanımaz

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada “Sarı kırmızı sevdamız sınır tanımaz. İzmir’den tüm dünyaya“ mesajı vurgulandı. Yapılan açıklama, farklı dillerde de paylaşıldı. Açıklamaya göre gozgoz.com.tr adresine girip alışveriş yapan kişilere, dünyanın neresinde olursa olsun ürünleri teslim ediliyor.  

Kurumsal bir yapı oluşturuluyor

Futbolda hedefi Avrupa kupalarında oynamak olarak belirleyen Göztepe’de diğer branşlarda da kurumsal bir yapı kurulduğu gözlemleniyor. İsim hakları ve çeşitli sponsorluklarla bütçe sorunlarını gerde bırakan voleybol ve basketbol şubeleri, en üst ligleri hedefliyor. 3 sene içerisinde marka değeri yaratmayı planlayan Göztepe yönetimi, mağazacılık gibi yan hizmetlerde de kaliteyi artırmayı planlıyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ