Yiğit Sütcü- 20 yıl aranın ardından basketbol şubesini yeniden kuran Göztepe’de saha içinde olduğu kadar saha dışında da çalışmalara devam ediliyor. Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek sarı kırmızılılarda, bir basketbol kültürü yaratma çabaları devam ediyor.

Tribün kararlarını taraftar veriyor

Kulübün yüzüncü yılında kurulan ve önemli transferler yapılarak iddialı bir kadro oluşturan Göztepe, kuvvetli bir tribüne sahip olmak için de çalışmalar yürütüyor. Futbol seyircisinden ayrı bir yapıda kurulmak istenen bu taraftar yapısının en temel taşlarından birisi interaktif etkileşim. Kulüp, tribünleri ilgilendiren kararları, taraftarların değerlendirmesine sunma alışkanlığına devam ediyor. Gürsel Aksel Stadyumu’nun koltuk logo seçenekleri de, sosyal medya üzerinden taraftara sunulmuştu.

Taraftarlar, uygulama üzerinden seçecek

Göztepe Basketbol, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “20 yıl aradan sonra parkelere dönen Basketbol A Takımımız, coşkusunu taraftarlarımızla paylaşacak bir maskot sahibi oluyor. Maskotumuzu, taraftarlarımızın oylarıyla belirliyoruz. Göztepe Mobil Uygulaması'na girip oyunu kullanarak maskotumuzu sen seç.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yiğit Sütcü