YİĞİT SÜTCÜ- Zorlu Fenerbahçe maçı öncesi çalışmalarını tamamlayan Göztepe, Adnan Süvari Tesisleri’nde haftanın son idmanını yaptı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre idmanda maçın taktik çalışmasını yapan sarı kırmızılılar, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Djalma Silva’nın da idmanda yer aldığı öğrenildi.

Maçın hakemi Kadir Sağlam

Cumartesi günü saat 21.45’te başlayacak müsabaka Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Maçı Ankara bölgesinden Kadir Sağlam yönetecek. Kadir Sağlam'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Ogün Kamacı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Tolga Güldibi. Kadir Sağlam’ın son yönettiği müsabakada Göztepe, Eyüpspor karşısında sahadan 3-0 galip olarak ayrılmıştı.

Juan Silva takibe başladı

Öte yandan Göztepe, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Önceki günlerde ismi sarı kırmızılılarla anılan Juan Silva’nın sosyal medya hesabındaki hareketlilik de taraftarların gözünden kaçmadı. Silva, sosyal medya hesabından kaleci Lis dahil olmak üzere tüm Göztepeli futbolcuları takip etmeye başlaması, transferin yakın olduğu düşüncesi yaratıyor.

Taraftar müsabaka öncesi hazırlık yapıyor

Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak müsabaka öncesi A takımın yanı sıra taraftarlar da hazırlıklara başladı. Zorlu maç öncesi dev bir kareografi çalışması yapan taraftar grupları, pankartların içeriğini ise sır gibi saklıyor. Oynanacak maçtan günler önce stadda buluşan taraftarların, gecenin geç saatlerine kadar hazırlık yaptığı öğrenildi. Biletlerin tamamının tükendiği maçta, stadda boş koltuk bulunması beklenmiyor.

Yoğun güvenlik önlemleri

Maç öncesi düzenlenen güvenlik toplantısında pek çok önlem alınmasına karar verildiği öğrenildi. Maç öncesi başta Stadyum’u çevresi olmak üzere pek çok noktada polis noktaları oluşturulacak. Maça bileti olmayan taraftarlar da kesinlikle Stadyum’u yakınına sokulmayacak. Güvenlik önlemleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak. Stad çevresinde kuş uçurtmayacak emniyet güçlerine, atlı polis ve TOMA ekiplerinin de destek vereceği öğrenildi.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ