Yiğit SÜTCÜ- Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performans ile Trendyol Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan Göztepe, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Sarı kırmızılılar, ligde çıktığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 galibiyet alarak maç eksiğiyle 9. sırada yer aldı. Göztepe, sezonun beşinci maçında Kayserispor’u ağırlayacak. 

Milli maç arası

Ligde ilk galibiyetini Bodrumspor karşısında alan Göztepe, milli maç arası nedeniyle verilen arada yeni transferleri ile çalışma imkanı buldu. Ayrıca Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan Türkiye-İzlanda maçının atmosferinin tüm ülkede pozitif karşılanması, sarı kırmızılı camiaya ayrı bir moral aşıladı.

Bay haftası da eklendi

Milli maçın ardından Göztepe, lige beşinci haftasını bay geçti. Haftayı maç yapmadan geçen sarı kırmızılılar, ligde 23 günün ardından Kayserispor’u konuk edecek. Göztepeli taraftarlar da uzun sürenin ardından takımlarının maçını iple çekiyor. Pazartesi günü saat 21.45’te oynanacak maçta tribünlerin hınca hınç dolması bekleniyor. 

Yeni pankart görücüye çıktı

Sarı kırmızılı taraftarlar, ligin 6. haftasında oynanacak maç öncesi, takımlarına destek olmak amacıyla yeni bir pankart hazırladı. Güzelyalı paten sahasında hazırlanan pankart, Şehit Kerem Oğuz Erbay üst geçidinde görücüye çıktı. Pankartta ”Bir insanın bir takıma duyduğu şu aşka bakın” ifadesi yer aldı. Pankartın yapımında taraftarın sevgilisi haline gelmiş ünlü rapçi Gazapizm'in 'Sanki Bir Halkın' adlı parçasından esinlenildi. Büyük ilgi gören pankart, hemen her taraftar grubu tarafından sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ