Eyüpspor maçında ortaya konulan oyundan memnun olmayan teknik direktör Stanimir Stoilov’un maçta bazı isimlere şans vermeyeceği öğrenildi. İstanbul deplasmanında oynadığı futbol ile büyük eleştiri alan Japon futbolcu Kuryu Matsuki’nin maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Matsuki’nin yerine Tjanic’in ilk 11’de yer alacağı Göztepe’de sakatlığı geçen Koray Günter’in de formasına kavuşması bekleniyor. Taraftarın aklındaki soru işareti ise Chelsea’den transfer edilen Fofana’nın ilk 11 oynayıp oynamayacağı. Bulgar teknik adamın, bu konuda kararını maç günü vereceği öğrenildi.

Başarılı iç saha performansı

Göztepe, iç sahada gösterdiği başarılı performans ile dikkat çekiyor. Ligin ilk iç saha maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen Fenerbahçe ile berabere kalan sarı kırmızılılar, bu maçın ardından sırasıyla Bodrumspor, Kayserispor ve Sivasspor’u mağlup etmeyi başardı. Göztepe iç sahada mağlubiyet yüzü görmedi.  

Taraftarından güç alıyor

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı kırmızılılar, Bodrumspor maçında boş tribünler önünde mücadele etmişti. Diğer iç saha maçlarından trübünleri dolduran Göztepeli taraftarlar, bu geleceği Trabzonspor maçında da sürdürecek. Satışa çıkan biletlerin tamamı tükenirken, maçta stadyumun tamamen dolması bekleniyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ