Kritik Eyüpspor deplasmanı öncesi Göztepeli taraftarlar bilet bulmak adına adeta birbirleri ile yarıştı. Önemli deplasmanda tribünlerde yer almak isteyen sarı kırmızılı taraftarlar, biletlerin satışa çıkmasını bilgisayar ve telefonlarının başında bekledi. Ancak biletler satışa çıktıktan 1 dakika sonra deplasman tribünü için uygun koltuk bulunamadığı uyarısı ile karşılaşan taraftarlar duruma tepki gösterdi.

Özellikle geçtiğimiz sezon deplasman bileti bulamama sorunu yaşayan sarı kırmızılı taraftarlar, bu sezon da benzer bir durumla karşılaştı. Eyüpspor deplasmanına bilet bulamayan taraftarlar, bu duruma sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Biletlerin toplu şekilde satıldığını iddia eden bir grup taraftar da sezon öncesini işaret etti.

Kombine bilet isyanı yaşanmıştı

Sezon başında Gürsel Aksel Stadyumu’nun güney kale arka tribününe ait sezonluk kombine biletlerin bin 500 adedi ile ilgili ciddi iddialar ortaya atılmıştı. İzmirli bir iş insanının bin 500 bileti toplu olarak alarak derneklere devrettiği, derneklerin de fazla sayıda bilet satarak taraftarları mağdur ettiği iddiaları ortaya atılmıştı. 

Yine mi toplu şekilde alındı

Terndyol Süper Ligi ilk 6 sırada bitirerek Avrupa Kupaları’na katılmayı hedefleyen Göztepe için büyük önem taşıyan müsabaka öncesi, kulislerde konuşulan toplu bilet alımı iddiaları can sıktı. Taraftarlar konu ile ilgili, bilet satış organizasyonu tarafından bir açıklama yapılmasını bekliyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ