Trendyol Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Göztepe’de, geçtiğimiz hafta aldığı Samsunspor yenilgisini unutturmak için çıktığı Sivasspor maçı öncesinde taraftarları bir sürpriz bekliyordu. Stat hoparlörlerinden, bir dönem sarı kırmızılı formayı başarıyla giyen Makedon golcü Adis Jahovic’in adı anons edildi. Bunun ardından Göztepe Sportif Direktörü İvan Mance ve Adis Jahovic sahaya çıktı.

Duygu dolu anlar

Forma giydiği dönemde taraftarın sevgilisi olan Jahovic’e, Göztepe Kulübü tarafından üzerinde ismi yazılı olan forma ve plaket verildi. Bunun ardından Adis Jahovic’in ailesi de sahaya davet edildi. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından, Adis Jahovic, taraftarların çağrısı ile tüm tribünleri tek tek dolaştı. Makedon golcünün bu anlarda gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 

Unutulmaz maçın unutulmaz golü

4 Haziran 2017'de Antalya Stadyumu'nda yaklaşık 33 bin Eskişehir ve Göztepe taraftarı, maçın başlama düdüğünü heyecanla bekliyordu. Eskişehirspor, bir sezon önceki küme düşüşünden sonra Süper Lig'e geri dönme hedefindeydi. Göztepe ise tam 14 yıldır uzak kaldığı profesyonel liglerin zirvesinde yeniden yer almak istiyordu. Geriye düşen Göztepe’de Adis Jahovic 90+5’i dakikada sahneye çıkmış ve beraberliği getirmişti. Penaltılara kalan maçın ardından Göztepe, 14 yılın ardıdan Süper Lig’e dönmeyi başarmıştı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ