Göztepe taraftarı sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Göztepe kombinelerinin amacının dışında kullanıldığını iddia etti. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sevdasının peşinden koşulsuz bir şekilde koşan, hiçbir çıkar amacı gütmeyen Göztepe Sevdalıları olarak kabul edilemez bir durumla karşı karşıyayız.
Dağıtılması için Göztepe taraftar grubuna emanet edilen kombineler amacının dışında kullanılıp Göztepe'li olmayan birçok insana peşkeş çekilmiştir.

Güney Kale arkasında senelerdir emek veren, pankart taşıyan, deplasman deplasmanlara kilometre yapan taraftar gruplarının hiç birinde kombine bulunmamaktadır.

750 kombine kontejyanın 400'ü Bülent Artam adlı şahısa peşkeş çekilip neredeyse hepsi Göztepe'li olmayan kişilere dağıtılmıştır ve bunun sonucunda gerçek tarafların dışarıda kalması sağlanmıştır. Tüm bu kombinler belirlenen fiyatların çok üstünde satılarak kar amacı güdülmüştür.

Sözde Göztepe taraftar grubu lideri Mehmet Doğrusöz tarafından aylardır tüm tribünü oyalamakta kombinelerin yükleneceği söylenmekte kendisine sorulduğunda asla net bir cevap alınamamaktadır.

Kombineler için verilen paralar ortada olmadığı gibi kombineler hiç bir şekilde elimize ulaşmamıştır.

Tüm bu olaylar sonucunda gerçek Göztepe Sevdalıları olarak iç saha maçlarından çekildiğimizi, güney kale arkasındaki yerimizi almayacağımızı belirtmek isteriz. Bu kirli çıkar düzenine ortak olmayacağımızı Göztepe'miz üzerinden para kazanan Kar amacı güden hiç kimseyi tanımayacağıımızı bildiririz.

Kaynak: Haber Merkezi