Yiğit SÜTCÜ- Göztepe, 20 yıl aradan sonra yeniden profesyonel bir basketbol takımı kurarak Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek. Göztepe Basketbol Şube Başkanı Atakan Atalar, transferin henüz bitmediğinin altını çizmişti. Öte yandan, Göztepe Basketbol, ana sponsoru Lezita ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamış durumda. Kombine bilet satışlarına da başlayan takım, ilk maçına 25 Ekim’de Kocaeli Kağıtspor deplasmanında çıkacak.

Şampiyonluklar yaşadı

Göztepe’nin yeni transferi tecrübesiyle dikkat çekiyor. 2022-23 sezonunda Çayırova Belediyesi ile Türkiye Basketbol 2. Ligi şampiyonluğu yaşayan Çipa, geçtiğimiz sezon ise Pizza Bulls CO Basket ile TB2L’de yarı final oynama başarısı göstermişti. Tecrübeli oyuncu, her iki takımın da bir üst lige çıkmasında önemli rol oynadı.

Kulüpten hoş geldin mesajı

Geçtiğimiz sezonu 9.0 sayı, 5.8 ribaund, 2.1 asist ortalamalarıyla kapatan Mesut Kadir Çipa, yeni sezonda Göztepe’nin başarısı için ter dökecek. Kulüpten de transfer ile ilgili bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda “Mesut Kadir Çipa’ya hoş geldin diyor, şanlı formamız altında yeni sezonda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ