Yiğit SÜTCÜ- 20 yılın ardından parkelere geri dönen Göztepe Basketbol, sezon öncesi önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza atmıştı. Göztepe Basketbol’un bu sezonki ana sponsoru Lezita olmuş ve bu sponsorluk Gürsel Aksel Stadyumu’nda düzenlenen bir basın toplantısı ile duyurulmuştu. Sponsorluğun ardından ilk önemli etkinlik basına duyuruldu.

Ödüllü basketbol turnuva

Sponsoru Lezita’nın katkılarıyla halka açık basketbol turnuvası düzenleyen Göztepe Basketbol Şubesi, organizasyon ile ilgili bilgilendirmeyi sosyal medya hesaplarından yaptı. Yapılan açıklamada “Basketbol şubemiz Lezita’nın katkılarıyla ödüllü Streetball Turnuvası seni bekliyor. Sokakların ritmiyle basketbolun heyecanını birleştir. Takımını kur, yeteneklerini sergile, ödüllerin sahibi ol.“ ifadelerine yer verildi.

VIP kombine ve sürpriz hediyeler

Göztepe Basketbol & Lezita 3x3 Streetball Cup 2024’e katılım için sosyal medya hesaplarında yer alan formu doldurmak yeterli. 3’e 3 tek potada gerçekleşecek turnuvada birinci olan takımın tüm oyuncularına, Göztepe Basketbol Takımı’nın tüm iç saha maçlarında geçerli olacak VİP bilet tahsis edilecek. Turnuva 12-13 ekim tarihlerinde Güzelyalı’da yer alan basket sahalarında gerçekleşecek.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ