YİĞİT SÜTCÜ -İzmir’in sarı kırmızılı temsilcisi uzun zamandır Galatasaray ve Altınordu'nun kullanımında olan İzmir Atatürk Lisesi halı sahalarını kiralayarak, spor okullarında yer alan öğrenci sayısını artırmayı planlıyor. Bu yolla amatör branşlardan profesyonel sporcular yetiştirmeyi planlayan Göztepe, geleceğe yatırım yapmayı hedefliyor.

Futbol okulu olarak hizmet verecek

Önceki gün Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen ihaleye katılan GÖSEV ve Göztepe Olimpik Branşlar işbirliği, ihaleyi kazanarak 3 tesisi 5 yıllığına Göztepe'ye kazandırıldı. Okulların açılması ile devreye girecek  İzmir Atatürk Lisesi halı sahalarında Göztepe Futbol Okulu hizmet verecek.

2 kapalı spor salonu da kiraladı

İzmir Atatürk Lisesi halı sahalarının yanı sıra  Karabağlar İnönü Lisesi ve Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi kapalı spor salonları da 5 yıllığına Göztepe'nin kullanımında olacak. Sarı kırmızılılar bu salonlarda amatör branşlarda sporcu yetiştirmeyi planlıyor. Alt yapı yatırımlarını sürdüren Göztepe, geçtiğimiz 23 Nisan’da, İnciraltı tesislerinde tüm sporcularının katıldığı bir şenlik organize etmişti.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ