Yiğit SÜTCÜ - Trendyol Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda kalesini gole kapatamayan Göztepe, ligin önemli takımlarından Trabzonspor’u ağırlayacak. Kendi sahasında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 de beraberlik alan sarı kırmızılılar, henüz mağlubiyet yaşamadı.

Göztepe oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Trabzonspor ise bu yıl hiç mağlubiyet yaşamadı. 2 maç kazanan Karadeniz temsilcisi 6 maçta da beraberlik aldı. Hem Göztepe hem de Trabzonspor’un 12’şer puanı bulunuyor. Göztepe, averajla yedinci, Trabzonspor ise sekizinci sırada yer alıyor. 

Şenol Güneş ve Stanimir Stoilov karşı karşıya 

Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak müsabaka Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. 2 tecrübeli teknik adamı karşı karşıya getirecek maçı Cihan Aydın yönetecek. İki takımın performanları düşünüldüğünde maçın oldukça zorlu geçmesi bekleniyor. 

Biletler yine 'Sold Out'

Göztepe taraftarları, cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak Trabzonspor maçına büyük bir ilgi gösterdi. Satışa sunulan biletler, kısa sürede tükendi. Bu karşılaşmada stadyumun tamamen dolması bekleniyor. Süper Lig'de İzmir'i temsil eden Göztepe, son maçında Eyüpspor'a yenilmişti. Ancak taraftarının desteğiyle Trabzonspor'u yenerek galibiyet serisine başlamak istiyor.

Boş yer yok

Göztepe yönetimi, Trabzonspor maçının biletlerini 500 TL ile 3.250 TL arasında fiyatlarla satışa çıkardı. Taraftarlar, biletleri hızla tüketti. Sezon başında 10 binin üzerinde kombine alan Göztepe taraftarı, bu önemli karşılaşmada da tribünleri dolduracak ve takımlarına destek verecek. Cumartesi günü, Gürsel Aksel Stadı'nda boş yer kalmaması bekleniyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ