Yiğit SÜTCÜ-Göztepe'nin Antalyaspor deplasmanında oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak müsabakayı Zorbay Küçük yönetecek. Sarı kırmızılılar, Küçük yönetiminde bugüne kadar oynadığı Süper Lig maçlarından sadece bir tanesinde galip gelebildi.

Transferler ilk maça yetişmedi

2024-2025 sezonunda ilk maçına cumartesi günü çıkacak olan Göztepe, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Şu ana kadar birçok oyuncuyu kadrosuna katan  İzmir ekibi; savunmaya Djalma Silva, Nazım Sangare, Koray Günter, Novatus Dismas Miroshi, orta sahaya Isaac Solet ve Kuryu Matsuki, kaleye ise Ekrem Kılıçarslan transferlerini yaptı. Bir kaleci ve iki forvet oyuncusu daha tarnsfer etmesi beklenen sarı kırmızılılarda, bu transferler ilk maça yetişmedi.  

Zorbay Küçük ile zor kazanıyor

Öte yandan Trendyol Süper Ligi'nin ilk maçlarında görev yapacak hakemler de belli oldu. Sarı kırmızılıların Antalyaspor deplasmanındaki müsabakasını Adana bölgesinden Zorbay Küçük yönetecek. Göztepe bugüne kadar Küçük'ün yönettiği 7 maçın sadece birisinde galip gelebildi. 2021 yılında Erzurumspor maçında kazanan Göztepe, kalan 6 maçın 4'ünü kybederken 2'sini de berabere tamamlamış.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ