Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 12 Mayıs Pazar günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Karşı cinsle olan ilişkinizde tartışmalardan uzak durmanız gereken bir gün. ?imdiye kadar onun kalbini yeterince kırdınız. Onu tamamıyla kaybetmek istemiyorsanız sevginizi yeterince göstermeyi deneyin. Bazen her şeyi oluruna bırakmakta yarar var. Fazla zorlayıcı olmanız dostluklarınızı ve arkadaşlıklarınızı bitirebilir. Ukala tavırlarınız iş hayatınızı olumsuz yönde etkiliyor. Kararlı davranıp tasarrufunuzu kazançlı bir yere yatıracaksınız. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Uzun süredir beklediğiniz gergin bekleyiş mutlu bir haberle sonuçlanıyor. İnsanlara güven duymamanız yüzünden sorunlar yaşıyorsunuz. Sevgilinizle el ele verip sorunları çözmeniz, aranızdaki aşkı daha da sağlamlaştıracak. Takdir toplamayı ve beğenilmeyi seviyorsunuz. Sizden istenilen işi fazlasıyla yapmaya çalışmanız sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Talih oyunlarından gelecek para bütün borçlarınızı kapatmanızı sağlayacak. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatınızdaki özen ve sevginizi ifade ediş biçiminiz onu çok mutlu ediyor. Bu tutumunuzu devam ettirdiğiniz sürece hiçbir problem gözükmüyor. İnsanlara çok toleranslı davranmanız küçük fırsatları kaçırmanıza neden oluyor. Sinirlerinizin yıpranmasını istemiyorsanız, kendiniz için bir şeyler yapmayı deneyin. Daha mutlu olacaksınız. Bir sorunu atlatmada ailenizin büyük desteğini göreceksiniz. Harcamalarınızda tutumlu, duygularınızda cömert davranın. Günün sonunda yorgunluk ve bıkkınlık hissetmeniz normal.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Geri dönüşü olmayan kararlar almaktan vazgeçin. Ani kararlarınız hem aşk hem de iş hayatınızı olumsuz yönde etkiliyor. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Beraberliğinizde beklediğinizden daha ileri boyutlu gelişmeler var. Bir konuda çevrenizin etkisi altında kalıyorsunuz. Yanlış karar verebilirsiniz. Yapacağınız maddi yatırımlar, geleceğinizi garanti almanızda size yardımcı olacak. Şans oyunlarında talihli olduğunuz bir gün. Gerilimli duygularınız mide rahatsızlıklarına neden olabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

İlişkilerinizde daha verici davranışlar içine girmelisiniz. Kabuğunuzdan çıkıp yeni insanlarla tanışmanın vakti geldi. Onu hala unutamadınız ama başka biriyle tanışmanın vakti geldi. Herkes aynı olacak diye bir kural yok. Sizi gerçekten mutlu edecek kişi belki de çok yakınınızda. İş yerindeki negatif tavırlarınız, arkadaşlarınızla aranızın bozulmasına neden olabilir. Biraz daha pozitif davranmaya özen gösterin. Dinlenmek için eğlenceli konular bulun. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmayın. Bir dostunuzun kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Çok özlediğiniz birini bugün karşınızda görünce duygulu anlar yaşayacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz mesleğinizle ilgili gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Para konusunda ince hesaplar yapmamaya çalışın.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

İkili ilişkilerinizde kırgınlıklar su yüzüne çıkabilir. Bu durum, arkadaşlık ilişkilerinizde daha seçici olmanıza yol açacak. Aşk hayatınızda bir takım değişiklikleri göze almaktan çekinmeyin. Olumlu gelişmeler sizi yönlendirecek. İş hayatınızda kararsızlıktan kurtulup iyimser beklentilere yönelmeniz yararınıza olacak. Haksızlığa tahammülünüz yok ama düşüncenizi belirtmek için cesaretiniz de yok. Zararlı çıkacağınız bir evraka imza atmayın. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Karşı cinsle olan ilişkilerinizde daha duyarlı olmaya çalışın. Sizin bu yaklaşımınız, onu da daha ılımlı davranmaya yönlendirecek. Aranızdaki iletişim sorununu bu sayede çözebilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili olarak daha kararlı ve kesin davranmanız gerekiyor. Pozitif davranışlarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. İş hayatınızda bir süredir kötü giden talihiniz artık değişiyor. Beklediğiniz olumlu gelişmeler her an gerçekleşebilir. Para konusunda oldukça talihli ve şanslı olduğunuz bir gün.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgiliniz, her şeyi boş vermiş gibi olan tavrınızdan kurtulmanızı bekliyor. Çabasının ve sevgisinin karşılığını görememek hayal kırıklıkları yaşamasına neden oluyor. Biraz emekle tüm sorunların üstesinden gelmeniz mümkün. Ailenizi mutlu etmek istiyorsanız, biraz daha fazla zaman ayırmalısınız. İş hayatında yenilikleri takip etmeniz başarılarınızın artmasına neden olacak. Para sıkıntıları yine gündemde! Sıkıntıları içinize atmayın, geçmiş ağrılarınız tekrarlayabilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bugün uzun süredir beklediğiniz sevindirici haberi alıyorsunuz. Alacağınız haberin sizi şımartmasına izin vermeyin. Aşk hayatınızda vurdumduymaz tavrınız karşı tarafın gözünden kaçmıyor. İlişkinizdeki problemleri çözmek için mükemmel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Biraz sabır gösterirseniz iş hayatınızda beklediğiniz noktaya geleceksiniz. Hiçbir sorun gözünüzü korkutmasın. Hoşunuza giden bir toplantıya katılacaksınız. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Beraberliğinizdeki karabulutlar dağıldı. Neşeniz ve mutluluğunuz, yaşamınızın her alanına yansımaya başladı. İlişkinizin daha da kalıcı olması, birbirinize vereceğiniz desteğe bağlı. Sosyal hayatınızdaki çekingenlik insanlarda şaşkınlık uyandırıyor. İnsanlarla bir arada olmak için kendinizi zorlayın. İyi bir ekip çalışması iş hayatınızda daha da sivrilmenize yol açacak. Maddi açıdan ciddi önlemler alabilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Birçok sevinci bir arada yaşayacağınız bir gün. Aşk hayatında aradığınız mutluluğu buldunuz. Düzeyli ve dengeli bir ilişki. İş yerinde yaşanan sorunların sizinle alakası yok. Uzun vadede sorun çıkmasını istemiyorsanız, ona karşı biraz daha açık davranmalısınız. Duyacağınız bir dedikodu sizi karamsarlığa ve kararsızlığa düşürmesin. Kararsızlığa düştüğünüz takdirde birkaç dostunuzun kalbini kırabilirsiniz. Onlar bunu hak etmiyor. Paranızın idaresi tamamen sizin tekelinizde olmalı.

Editör: Esra Seyirden