Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevdiğiniz kişinin sıkıntılarını size bir türlü açamayıp devamlı geçiştirmesi, onun sizin bu ilişki içerisinde samimiyetinizin olmadığı düşüncesine itiyor. Bu yanlış anlamayı bir an önce çözmeye çalışın. Yoğun, yorucu bir iş temposuna hazır olun. İşyerinde son günlerde harcadığınız enerji, sorunların üstesinden gelme yeteneğiniz ile dikkatleri üstünüze çekiyorsunuz. Finansal alandaki değişiklikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşk konusunda yaşadığınız problemlerin önüne geçmek ancak karşılıklı oturup konuşmaktan ve ortak paylaşımlarınızı çoğaltmaktan geçer. Bunları bilmenize rağmen, iş uygulamaya gelince tedirgin bir duruş sergiliyorsunuz. Kariyeriniz ile ilgili önemli gelişmeler var. İş yaptığınız kimselerle aranızı iyi tuttuğunuz takdirde, işinizde kısa sürede başarılı bir noktaya ulaşabileceksiniz. Finansal anlamda kendinize hakim olun. Çünkü bu aralar oldukça gereksiz masraflar yaptınız.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Hayal ettiğiniz aşkı bulamama, partnerinizle uyum sağlayamama ve diğer endişeleriniz bugün su yüzüne çıkabilir. Endişe ve takıntılarınız, ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapmanızı engelliyor. İş yaşamında başarılı projelere imza attığınız, büyük başarılar kazandığınız bir dönem geçirdiniz. İş çevresinde hakkınızda olumsuz düşünenler olsa da başarılarınız onların etkin olmasını engelleyecek. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

İlişkiniz kendinizi mutlu hissetmenizi sağlasa da bugün aranızda tartışma çıkabilir. Onunla beraber çevrenizde uyumlu ve ahenkli olmak için çaba gösteriyorsunuz ama, yine de ondan anlayış beklemeyin. İş yerinde zamanınızı daha iyi kullanmak için çeşitli yöntemlere ihtiyacınız olacak. Özellikle öğleden sonraki saatleri değerlendirmekte sorun yaşıyor olabilirsiniz. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde göreceksiniz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugün sevdiğinizle aranızda çıkabilecek sorunları büyütmemeye özen gösterin. Gereksiz yere öfkenize yenik düşmemeli, duygularınızda kararsızlıklar yaşasanız da, ne istediğinizden kesin emin olmadan harekete geçmemelisiniz. Ofis ortamında çalıştığınız birinin davranışları sizi rahatsız edecek. Ancak olgun davranmak ve belki zamana bırakmak daha iyi bir çözüm olabilir. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Genel anlamdaki hoşnutsuzluğunuzu, aşk hayatınızdaki yalnızlığınız yaratıyor olabilir. Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor. Gözünüzü dört açın, çevrenizde sizinle ilgilenenler olabilir! İşinizde çok başarılı olabileceğiniz bir dönem. Önümüzdeki günlerde mesleğinizle ilgili aklınızdan dahi geçirmediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün maddi konularla uğraşmak zorunda kalmak sizi sıkabilir. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haber almak keyfinizi yerine getirecek.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Özel hayatınızda yaptığınız hatalarınızı geç de olsa anlamanız, kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi. Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. İş hayatınızda bazı değişikliklere ayak uydurmakta zorlanmanız mümkün. Günlük işlerinizin yanı sıra bazı ek işlerle de uğraşmak zorunda kalabilir ve rahatsızlık duyabilirsiniz. Bugün gelecek bir para varsa size ulaşmasında gecikmeler yaşanabilir. İştahınız yerinde, kilolarınız konusunda dikkatli davranmalısınız.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Aşk hayatınızda yaşadığınız sıkıntıların bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli geçireceğiniz günler var. Çalışma hayatınızda bir dalgalanma olabilir. Günlük işlerinizde bir sorun yok, fakat özel işlerinizi biraz daha düzene sokmalısınız. Bir ekip olarak çalışmayı sevmeseniz de, buna fazlasıyla ihtiyacınız olacak. Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Bir süredir özel hayatınızda yaşadığınız gerilim yerini dinginliğe bırakıyor. Özellikle bugün gereksiz tartışmalardan kaçının, kırılgan olmanız iletişimizi zorlayabilir. İş planlarınızı gerçekleştirmekte istemediğiniz aksilikler yaşamanız mümkün. Ortak iş yaptığınız kişilerle zaman, zaman yaşadığınız sorunları büyütebilir ve bazı kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alış veriş için iyi bir fırsat olacak. Bol bol su içmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk yaşamınızda hoşunuza gidebilecek yenilikler söz konusu. Partnerinizi çok seviyorsunuz ve bu dönem onunla beraber ileriye dönük planlar kurmanız mümkün. O da sizi çok seviyor fakat bazı fikir ayrılıklarından doğan tartışmalardan vazgeçmelisiniz. Kariyer amaçlarınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeli ve planlamalısınız. Böylece daha stratejik hareket edebilme şansınız olacak. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. Sindirim sisteminizde problem olabilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk yaşamınızda sabırsız ve coşkulu bir tutum sergilemeniz karşı tarafı biraz huzursuz edebilir. Ona uyum sağlamanız emin olun sizin de yararınıza olacak. İşlerinizi bir an önce gerçekleştirmek istemenizin en önemli nedeninin, sizin deneyimleriniz dahilinde olması ve aldığınız riskin büyük olmaması olarak görebilirsiniz. Duygularınızı kontrol ederseniz çok daha başarılı olmanız mümkün. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk yaşamınızla ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sevgilinizin beklentilerini de unutmayın sakın. O sizden daha çok güven, sevgi ve anlayış bekliyor. İş yerinde birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler. Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

Editör: Esra Seyirden