Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Çevrenizde sevgilinizle ilgili konuşulan dedikodular var. Onlara kulak asmadan, yolunuza devam etmelisiniz. Söylenenleri kafanıza takarsanız kendinizi de sevgilinizi de üzersiniz. İş yerinizde istekleriniz gerçekleşmedi ve iş pozisyonunuz size vaat edilen gibi değil. Ümidinizi kaybetmeyin, bir iş değişikliğini şu an kaldıramazsınız. Elinizdeki işle yetinmesini bilin! Birikmiş paranızı kullanmak için acele etmenize gerek yok. Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak doğru karar verin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinizle birlikte yaşamın tadını çıkartıp, eğlenmeye bakın. Yalnız onu kıskandırmamaya özen göstermelisiniz. Yaşamınızda kimse yoksa bir eğlence yerinde derin bakışlı etkileyici ses tonu olan biri sizi heyecanlandıracak. İşbirliği yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin. Hırsınız ise ileride size büyük zararlar verebilir, dikkatli olun. Bugün beklemediğiniz harcamalar yaparak bütçenizi daha da zor duruma düşürebilirsiniz. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Partneriniz ilişkinizdeki bir konudan dolayı mutsuzsa, bunu bugün öğreneceksiniz. Yine de bu kötü bir şey sayılmaz. Bilmek, bilmemekten iyidir, ancak bu şekilde durumları düzeltebilirsiniz. İş ortamındaki aksaklıkların sizi etkilemesine izin vermeyin. Bu kadar küçük sorunlar sizin için önemli olmamalı. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Son günlerde yemekleri biraz fazla kaçırdınız. Rejime başlamak için uygun bir gün.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Kalbiniz boşsa ani ve ateşli bir ilişkiye doğru yelken açabilirsiniz. Onunla oldukça uzun konuşmalarda yapacaksınız. Bu heyecanlı bir ilişki portresi çizecek. Kariyer amaçlarınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeli ve planlamalısınız. Sorumluluklarınızdan dolayı riske girmekten kaçınarak, tedbirli davranmak üzerinizde baskı yaratabilir. Borçlarınızın bir kısmını ödediniz, parasal açıdan rahat bir döneme giriyorsunuz. Uzun süredir devam eden baş ağrılarınız sağlığınız için tehlike oluşturuyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aşk hayatınızda yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsunuz. Fazla plan, proje yapmadan kalbinizin sesine kulak verin. Yeni ilişkinizin, eski ilişkilerinizden etkilenmemesi için, eski defterleri kapayarak yeni bir sayfa açmalısınız. Çalışma hayatında risk almayı seviyorsunuz. Bu durum bazı konularda başınıza dert açabilir. Hayat bir kumar değildir, bunu unutmayın. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Beklenmedik bir karşılaşma duygu ve düşüncelerinizi etkileyebilir. Sürpriz bir aşk yaşama ihtimaliniz var. Ama siz daha düzenli, seviyeli ve yakın bir ilişki özlemi içindesiniz. Etrafınızdaki kişilere ilgi gösterirseniz, hayalinizdeki kişiye rastlama şansınız çok daha yüksek olabilir. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgilinizle çok ciddi konuları konuşmaya başladınız. Aklınızdan geçenleri hemen söylemekten kaçının. Onu anlamaya çalışarak, kırmadan konuşmalısınız. Mesleğinizle ilgili mutlaka ele alıp çözmeniz gereken problemlerle karşılaşabilirsiniz. İş konularında, mevcut ilişkilerinizle ilgili olarak, bir yakınınızdan aldığınız eleştiriler, objektif değerlendirebilmeniz halinde size yarar getirebilir. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir tereddüdü kalmayacak. İş yaşamınızda genel bir hareketlenme var. Yeni planlar yapma eğilimindesiniz. Bugün planlarınızı uygulamanız ve istediğiniz değişimleri yapmanız için uygun adımlar atacaksınız. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinize karşı kırıcı söz ve davranışlarınız devam ettiği sürece, onun peşinden koşup duran hep siz olacaksınız. Onu kaybetmeye korkuyorsanız dilinize hakim olmayı öğrenin. İşinizle ilgili sorunlarınızı çözümlemek için gösterdiğiniz çabalarınız yetmeyebilir. Bu günlerde sadece kendi kafanıza ve kendi yargılarınıza güvenmeniz gerekiyor. Politik davranırsanız sorunlu bir olayı önlemeyi başarabilirsiniz. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Özel hayatınızda karşı tarafın taleplerini de önemseyin. Duygularınızı net ifade etmeli fakat anlatım tarzınıza özen göstermelisiniz. Sizin hareketli yapınızı bilmeyenler tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. İş hayatınızda yükselme arzusuyla hırslandınız ama bu hırs sizin için bir düşüşe sebep olabilir. İşlerinizi nazik bir şekilde halletmeye çalışın. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Ummadığınız kaynaklardan gelirleriniz olacak.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgilinize çok düşkünsünüz. Onun bir dediğini iki edemiyorsunuz, fakat sevgiliniz bile olsa sizin bu iyi niyetinizi suiistimal etmesine müsaade etmeyin. Üstlerinizle ilişkilerinizde, mesleki konularda duygusal bir tutum içinde olacaksınız. Düşüncelerinizi değiştirmeniz ve karar vermekte ikilem yaşamanız harekete geçmenizi geciktirebilir. Çözümsüz gibi görünen bir para meseleniz bugün yarın çözüme kavuşacak. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk hayatınızdaki durgunluk sürüyor. Gönlünüzdeki kişiyle konuşma vaktiniz geldi de geçiyor bile ama siz hala bir şey yapmaya karar vermiş değilsiniz. Dostlarınızın size tavsiyeleri var onları dinleyin. Siz farkında olmasanız da iş yaşamınızda çok daha etkin bir konuma geldiniz. İş çevreleri başarılarınızın farkında yükselen grafiğiniz yeni iş olanaklarına dönüşecek. Dinamizminiz ve girişkenliğiniz, bol kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Sosyal hayatınızı sağlık sorunları yaratabilecek temponun altına düşürmelisiniz.

Editör: Esra Seyirden