Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Uzun zamandır farkında olmadığınız bazı duygular yaşayabilirsiniz. Yalnız sevdiğiniz kişiye karşı fazla öfkelenmemeye ve sert davranmamaya özen gösterin. Baş başa geçireceğiniz birkaç saat karabulutların dağılmasını sağlayabilir. Bugün her zamankinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ısrarlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin. Her işin altından kalkabilecek enerjiye sahipsiniz. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Beklentilerinizin, duygularınızın ve isteklerinizin yükseldiği bir gün. Birlikte olduğunuz kişinin sürprizlerine hazırlıklı olun. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir arkadaşınızın sitemi canınızı sıkabilir. Üzerinde çalıştığınız projeleri sonlandırmadan önce biraz daha çalışmanızda fayda var. Grup çalışmalarındaki başarınız amirlerinizin gözünden kaçmıyor. Enerjinizin yükseldiği bir gün. Ümidinizi kestiğiniz bir paranın gelmesi maddi açıdan sizi rahatlatacak. İçinde bulunduğunuz yoğun tempo sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatınızda herhangi beklenmedik bir gelişme gözükmüyor. Her şey eskiden olduğu gibi devam edecek. Bu arada düşünceleriniz daha da belirginleşmeye başlayacak ve dürtüleriniz sizi aşkta daha baskın taraf olmaya yönlendirecek. Sosyal konular, yaratıcılık ve romantizm parlarken kendinize olan güveniniz de yüksek. İş hayatında atacağınız adımlarla olası problemlerinize çözümler bulabilirsiniz. Para harcayarak insanları etkileme yoluna gitmekten kaçının. Hamurlu yiyecekleri azaltmanız gerekiyor.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Duygusal açıdan zor bir gün geçirebilirsiniz. Sevgilinizle aranızdaki olayları yüzeysel değerlendirmek yerine derinine inmeye özen gösterin. Sakin ve sabırlı davranmayı başardığınız takdirde sorun gözükmüyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Abur cubur yemeye son derece meraklısınız. Sizin için tehlike çanları çalıyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Birlikte olduğunuz kişiyle bazı problemler yaşayabilirsiniz. Ona karşı açık olun. Birlikte yapacağınız planlar ortamı yumuşatacak. Kafanızda pırıltılı düşünceler var; ama bazı aksaklıklar bunları gölgeliyor. Siz isterseniz elinizden hiçbir şey kurtulmaz, başarıya ulaşacaksınız. Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz beklenmedik giderlerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir!

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi dengede tutmaya özen göstermelisiniz. Aranızdaki problemlerin çözümü için sizin adım atmanız gerekiyor. Öğleden sonra iş anlaşmaları yapmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Hiç beklemediğiniz kişilerle güzel projelere imza atabilirsiniz. Maddi anlamda fazla esnek davranmanız uzun vadede başınızı ağrıtacak gibi. Yalnız sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Zorla gideceğiniz bir davette hayallerinizdeki kişiyle tanışabilirsiniz. Seviyor ve seviliyorsanız duygusal anlamda bir problem gözükmüyor. Yaratıcılığınızı konuşturmak istiyorsanız, bugün çok uygun bir zaman. Aklınızdaki projeleri hayata geçirmek için daha fazla beklemeyin. Maddi sorunlar yüzünden, bazı ödemelerinizi ertelemeniz mümkün. Baharın da gelişiyle mevsim değişiminden kaynaklanan solunum yolu rahatsızlıklarına dikkat. Bu arada öfkenizi kontrol altında tutmaya da dikkat edin.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Huzurlu ve sakin bir güne hazır olun. Sevdiğinizle birlikte romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Kalbi boş olanları arkadaş toplantılarında yeni aşklar bekliyor. Kendinizi daha çok güvende hissetmek isteyeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Duygusal buhranlara dikkat. Para konusunda çok hızlı kararlar alabilirsiniz. Ancak yeni yatırımlar için uygun bir gün olmadığını unutmayın. Değişen mevsimle birlikte sizin de enerjiniz artıyor. Kendinizi enerji dolu hissedeceksiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Huzurlu ve sakin bir güne hazır olun. Sevdiğinizle birlikte romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Kalbi boş olanları arkadaş toplantılarında yeni aşklar bekliyor. Kendinizi daha çok güvende hissetmek isteyeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Duygusal buhranlara dikkat. Para konusunda çok hızlı kararlar alabilirsiniz. Ancak yeni yatırımlar için uygun bir gün olmadığını unutmayın. Değişen mevsimle birlikte sizin de enerjiniz artıyor. Kendinizi enerji dolu hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Kalbi boş olanlara müjde. Yeni aşklar sizi bekliyor. Birlikte olduğunuz biri varsa ilişkiniz farklı bir boyuta taşınabilir. Enerjinizi süregelen projelerinizi tamamlamak için kullanın. Bu arada aklınızdan geçenleri açıkça ifade etmeye özen gösterin. Gün içinde açık havada yapacağınız yürüyüşler sizi rahatlatacak. Yeni yatırımlar için öğleden sonrasını tercih edin. Eviniz için yapacağınız harcamalar maddi birikiminizi yarıya düşürebilir. Fiziksel ve duygusal zindeliğe kavuşuyorsunuz

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevdiğinizle olan ilişkiniz, nihayet istediğiniz dengeye oturuyor. Geleceğe yönelik planlar yapmak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz. Kalbi boş olanlar, aradığınız aşk her an karşınıza çıkabilir. İş yerindeki gerginliğin maliyetini size çıkarmak isteyebilirler. Dikkatli olun. Maddi açıdan rahatlamaya başlıyorsunuz. Bu gün karşınıza çıkacak olan fırsatları iyi değerlendirin. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevdiğinizle aranızdaki problemleri çözmek için uygun bir gün. Partneri olmayanlar ise nihayet kendilerine uygun birini bulabilecek. Çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı davranacaksınız. Uzun zamandır planladığınız projelerinizi hayata geçirmek için ilk adım bugün atılabilir. Kendinize olan güveniniz artıyor. Paranızı düşüncesizce harcamanın zamanı değil. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor. Bu konuda daha hassas davranmalısınız.

Editör: Esra Seyirden