Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, duygusal bir gün olacak. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Yine de içinizden geldiği gibi davranmaktan sakın vazgeçmeyin. İşyerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki gösteriyor ve bu duruma dur diyebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle ilgisi yok. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklememelisiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, sevgilinizin sizin sorunlarınıza gösterdiği özen, kendinizi daha iyi hissetmenizde ve ilişkinize daha da güvenmenizde önemli rol oynayacak. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının farkına varmalısınız. Parasal sorunlarınızı büyüterek kendinizi strese sokmayın. Bugünlerde yaşayabileceğiniz güçsüzlüğünüzü bol enerji verecek yiyeceklerle desteklemelisiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, sevdiğiniz kişiye yakınlaşmakta tereddütleriniz var. Bugün görüşmek için fırsat çıkabilir ve bu sefer hamle yapmak için düşünmeyin! İş yaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Birine verdiğiniz parasal destek, sizi sıkıntıya düşürebilir. Kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, sevgiliniz üzerine fazlaca düştüğünüzü düşünüyor. Bir süre ilgisizmiş gibi davranın. İşinizle ilgili planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız var. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler kuşkularınızı yok edecek. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili aslanlar, birlikte olduğunuz insan ne yaparsa yapsın size kendini tam olarak beğendiremiyor. Herkese karşı esnek olabilirken, ona karşı toleransınız neden bu kadar düşük? Üzerinde çalıştığınız proje sonuçlanacak gibi değil! Bu konuyu bir süre için askıya alın ve rutin günlük işlerinize dönün. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Havalardan çok etkileniyorsunuz ama bu kadar hastalık hastası olmayın.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, bugünlerde sevdiğiniz kişiye olan ilginiz ve aşırı bağlılığınız çevreniz tarafından takdir ediliyor. Aranızda küçük bir kırgınlık var. Sorun sizden kaynaklanmasa bile, özür dileyen taraf siz olun. Uzun zamandır aklınızı kurcalayan bir iş meselesi var, gittikçe netlik kazanıyor ama yine de acele etmeyin. Paraya önem vermediğiniz için harcamalarda aşırıya kaçmanız bütçenizi zorluyor. Kulaklarınızdaki çınlamalar ya da uğultular, ani tansiyon değişimlerinden olabilir. Bir uzmana danışın.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler ilişkilerin hayatınızı olumsuz etkilememesi için kısa süreli ilişkilerden kaçının. Karşılaştığınız her insana gönlünüzü açmanız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. İşinizde çalışkanlığınız sayesinde şimdi yetersiz bulduğunuz pek çok şeyi aşacak ve geniş imkanlara kavuşacaksınız. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Belirgin bir rahatsızlığınız yok ama bir kaç gündür mide yanmasından şikayet ediyorsunuz. Yediklerinize dikkat etseniz iyi olur.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, sevgilinizden ve davranışlarınızdan kuşku duymayın. Aslında sizi çok seviyor ve ne ölçüde anlaşıldığını bu davranışlarıyla üzerinizde test ediyor! İş yükünüz ve temponuz bugünlerde artabilir. Endişe etmeyin, üstesinden gelecek enerjiniz de var, beceriniz de. Akrabalarınızı bugünlerde ihmal ettiniz! Para sıkıntısı içine düşmek istemiyorsanız harcamalarınıza dikkat edin. Sağlığınızla ilgili bir konularda yeteri kadar hassas değilsiniz. Doktora görünmenizde ve onun öğütlerine kulak vermenizde yarar var.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, çok sevgi dolu olmanıza rağmen, sorumluluk almaktan kaçıyorsunuz. Ona vakit ayırarak, kendisini önemsediğinizi kanıtlayın. Zihinsel gücünüze güvenmemeniz için hiçbir nedeniniz yok. Son derece işlek bir zekanız ve çok kuvvetli bir hafızanız olduğu için doğuştan şanslı bir insansınız. Bu özellikleriniz sayesinde çok da takdir gördüğünüzü fark edin. Hızla yaklaşan büyük bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor. Bazen sinir sisteminizin gerginliği, midenize etki ediyor. Rahatlatıcı yiyeceklere ağırlık vermeye çalışın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, sevdiğiniz insanla birlikte değişik ve farklı ortamlarda bulunmaktan ne kadar zevk aldığınızı bugün bir kez daha fark edeceksiniz. Bu aralar yeni girişimlerde bulunmak için istekli ve cesaretiniz var. Yeni projelerle ilgili planlar yapmak için uygun bir zaman, fakat yeniye başlamak için bir süre daha beklemelisiniz. Maddi sorunlar yüzünden, bazı ödemelerinizi ertelemeniz mümkün. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmalısınız.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, ilişkinizdeki dengesizlikleriniz karşı tarafı yıpratmış durumda. Buna bir an önce bir çare bulmalısınız. İşinizdeki değişimlerle ilgili gelişmeleri izlemek sizi memnun edecek. Araştırdığınız yöntemleri uygulamak için biraz daha beklemelisiniz. İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. İçinde bulunduğunuz maddi sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Yine de bütçenize uygun harcamalar yapmalısınız. Sağlık sorunlarınız önemsiz, yakında hepsi geçecek.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar sevgilinize toleranslı davranmaya çalışın. Kızgınlığınızı, size göstereceği sevgisi ve yaşatacağı romantik anlarla affettirecek. Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız takdir ediliyor. Fakat bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var. Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz. Harcamalarınıza biraz dikkat ettiğiniz takdirde, bütçeniz düzelecek. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları yaşamanız mümkün.

Editör: Esra Seyirden