Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 6 Haziran Perşembe günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Bazı tavırlarınızla yaşadığınız ilişkiyi yokuşa sürmek size kaybettirebilir. Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli, yanlış yerlerden bilgi almayın. Doğallığınıza güvenebilirsiniz. İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Bugün harcama yapmaya itebilecek koşullar ortaya çıkabilir ya da alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Duygularınız ve mantığınız arasında sıkışıp kaldınız. Aşk ilişkilerinde karasızlığınız devam ediyor. Daha doğrusu ne yaparsanız yapın aklınız fikriniz ayrıldığınız sevgilinizde, kulağınız da ondan gelen bir telefonda. Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz mümkün. Eğer yalnız bir kimseyseniz bir birliktelik fırsatı yakalayabilirsiniz fakat aceleci olmayın. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Yaşadığınız ilişkideki pürüzleri gidermeniz gerekiyor. Bu konuda yaşanmış eski tecrübeleri dikkate almalısınız, büyük sözünü dinlemeyi deneyin. Bugün almanız olası bir iş teklifine hemen cevap vermeyin. En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar. Sizi çekemeyen ve karşı olan kimselerden gelen aldatıcı tekliflere ayrıca dikkat etmelisiniz. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapsanız?

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Eski ile yeni sevgilinizin arasında kalmış durumdasınız. Ayrıldığınız sevgiliniz son günlerde sizi sık sık aramaya başladı. Onunla aranızda geçen konuşmalar aklınız çok karıştırıyor. Bu yüzden çok dalgınsınız. Mesleğinizde göz doldurmak için ani çıkışlarda bulunmaktan kaçının. Ağır ve sağlam adımlarla işlerinizi yapmaya özen gösterin. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgiliniz her istediğinizi yapacak, bir dediğinizi iki etmeyecek. Yalnız daha sonra bir olay sizi kıskanmasına neden olabilir. Buna olanak bırakmamalısınız. Yoğun bir çalışma dönemi içine girdiniz. Önceden göremediğiniz bu dönem sizi oldukça terletecek fakat sonuç olarak maddi ve manevi ödüller alabilirsiniz. Kendi gayretinizle inisiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız mümkün. Bugünlerde alışveriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durmalısınız.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Kalbiniz boşsa bir yakınınızın ortağını veya iş arkadaşını beğeneceksiniz. Onunla bir ilişki olabilir ama aklınızdan çıkarmayın o da sizin gibi havai olabilir. İş görüşmelerinde sezgilerinize güvenebilir ve kültürel birikiminizden faydalanabileceğiniz konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Mantığınızı devreye soktuğunuzda her şey çok daha aydınlık göründüğünü fark edeceksiniz. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Yaşadığınız ilişkide son derece açık olma, bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretme zamanı. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir. İş ortamınızda kararlı birisiniz. Fakat güçlü olduğunuzu ve kimsenin önerisine, desteğine ihtiyaç duymadığınızı göstermeye ihtiyacınız var. Ortaklık konularında karar vermeden önce iyi düşünün. Son günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız başınıza dert açabilir. Bu konuda daha dikkatli olmalısınız.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Kontrol edilmesi güç bir tarafınız var. Bir bakıyorsunuz romantik, bir bakıyorsunuz duygusuz ve sert biri olmuşsunuz. İlişkinizi bitirip başka bir birlikteliğe başlamak istiyorsunuz ancak yeni bir beraberlik sizi yıpratabilir. İşinizde yapmayı düşündüğünüz değişiklik konusunda bugün haber alabilirsiniz, ya da yaptığınız işin konusundan farklı bir alanla ilgili alacağınız teklif sizi çok şaşırtacak. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Duygularınızı rahatça açıklayamadığınız ortamlarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin kendini daha iyi ifade etmesini istiyorsanız, başınıza buyruk hareket etmekten kaçının. Mesleğinizden beklentileriniz ve elde edemediğiniz konular zihninizi meşgul edebilir. Geleceğe daha sağlam adımlar atarak hareket etmeniz gerektiğini düşüneceksiniz. Bu yüzden grup çalışmalarına uyum sağlamaya çalışın. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

İlişkinizde tartışmalar ve gerilimler ortaya çıkabilir. Hayata farklı bakan kişiler olarak bir araya geldiğinizi ve aynı düşüncelere sahip olmak zorunda olmadığınızı unutmayın. Mesleki konularda ortaya çıkan bazı değerlendirmeler hoşunuza gitmeyebilir. Hoşgörülü olmaya çalışın. Herkesin sizi onaylamasını beklemeyin. Olumsuz görüşlere karşı tahammüllü olmalısınız. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz olası. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Zamanlamaları doğru yapamadığınızdan uzun süredir ilişkinizin üzerine düşünme fırsatınız olmadı. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bugün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışın. Mesleğinizde sizden beklenen yaratıcılığı, farklı fikirlerinizi göstereceğiniz fırsatlar her an karşınıza çıkabilir. Arkadaşlarınızla ya da patronunuzla bugün fazla tartışmaya girmeyiniz. Bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgiye, aşka düşkünlüğünüz ve yalnızlık korkunuz zaman zaman birlikte olduğunuz insanla alakalı problemleri göz ardı etmenize neden oluyor. Mesleki konularda uyanık davranmanız halinde kendinizi kötü hissetmeniz zor olabilir. Duygu ve düşüncelerinizi paylaşırken kimseyi kırmamaya ve laf söylememeye çalışın. Aksi takdirde bazı kişileri kırabilir ve tartışmaya mahal verecek ortamlar yaratabilirsiniz. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ