• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.060 %-1.43
  • ETHERIUM 2.445 %-2.92
31°

Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


AYDIN

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, dilenci sorunuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında dilencilik yaptıkları tespit edilen 2 kadına cezai işlem uygulandı.

AYDIN

Aydın'ın İncirliova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir aracın içerisinde yapılan aramalar sonucunda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İZMİR HABERLERİ

Aydın'da otoyol yapımında çalışan 100 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu.

AYDIN

Aydın'ın Germencik ilçesi Dağyeni Mahallesi yakınlarında saat 17.50 sıralarında yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

AYDIN

Aydın'ın Didim ilçesinde iki arkadaş arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir kişi, tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

AYDIN

Aydın’da, üniversite yurdunda yaşanan asansör kazasına ilişkin davada 1 sanık beraat ederken, 3 sanığa 2 yıl 11 ay, 1 sanığa...

AYDIN

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan akaryakıt işletmesine yapılan silahlı saldırının şüphelisi polis ekiplerince yakalandı. Silahıyla birlikte yakalanan şüpheli önce emniyete, sonrasında...

AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesinde bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kaza sonrasında bölgeye giden ekipler, araç içerisinde kimseyi bulamadı.

AYDIN

Aydın'da jandarma ekipleri koordineli operasyonlarla yasaklı madde ticareti yaptığı düşünülen şahısları hedef aldı. Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 27 şüpheli...

AYDIN

Aydın'ın Koçarlı ilçesi Cincin Mahallesi'nde bulunan ve 18. yüzyılda yapılan ‘Cihanoğlu (Eski) Camii', 239 yıldır ezan sesiyle yankılanmaya devam ediyor.

AYDIN

Aydın Devlet Hastanesi’nin yönetimi, hastanenin hizmet kalitesini artırmak amacıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıda hastanenin geleceğine dair fikir alışverişi yapıldı.

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin birlikte düzenlediği yaz konserleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturmaya devam ediyor.