• DOLAR 33,09 %0.28
  • EURO 36,08 %0.22
  • ALTIN 2.590,61 %0.81
  • BİST100 11.176 %1.00
  • BITCOIN 63.083 %0.45
  • ETHERIUM 3.361 %0.34
32°

Resmi Gazete Haberleri

Resmi Gazete haberleri ve güncel Resmi Gazete gelişmeleri, Resmi Gazete ile ilgili tüm video, Resmi Gazete fotoğrafları ve Resmi Gazete haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


POLİTİKA

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı, karar ile 5 ile vali atandı.

POLİTİKA

Vali yardımcısı ve kaymakam atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı.

EKONOMİ

Kripto varlıklara ilişkin yeni düzenlemeler içeren Sermaye Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İZMİR HABERLERİ

Artvin, Bitlis, İstanbul ve İzmir illerinde bulunan bazı alanlar 28 Haziran 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan 8650 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı...

GÜNCEL

Askeralma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, yerli üretimin iç pazardaki düşen payının yükseltilmesi ve korunması, yurt içindeki yatırım ve üretimi teşvik etmek amacıyla Çin...

EKONOMİ

5 TL'lik madeni paralar, Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile birlikte bugün itibarıyla tedavüle çıkarılıyor.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Basın Kartı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı.

GÜNCEL

AYM, Milli Saraylar Daire Başkanlığı’na müze yönetimi yetkisi veren hükmün iptaline karar verdi.

EKONOMİ

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını içeren düzenleme, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

GÜNCEL

Resmi Gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararıyla, Türkiye ile Afganistan arasında 'Diplomatik Pasaport Hamilleri İçin Vize Yükümlülüğünün Kaldırılmasına Dair Anlaşma'nın uygulanması durduruldu.

GÜNCEL

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Karayolları Trafik Kanunu kapsamındaki araç muayene hizmetlerinin özelleştirme kapsam ve programına alındığını açıkladı.