• DOLAR 34,19 %0.14
  • EURO 38,20 %-0.12
  • STERLIN 45,80 %-0.12
  • ALTIN 2.928,48 %-0.17
  • BİST100 9.750 %-0.80
  • BITCOIN 65.568 %2.13
  • ETHERIUM 2.641 %0.68
31°

Seferihisar Haberleri

Seferihisar haberleri ve güncel Seferihisar gelişmeleri, Seferihisar ile ilgili tüm video, Seferihisar fotoğrafları ve Seferihisar haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


Seferihisar Belediyesi tarafından her yıl Ulamış Köyü’nde düzenlenen Ata Ekmeği ve Armola Pazarı bu yıl da büyük ilgi gördü.

Seferihisar'da düzenlenecek olan Ata Ekmeği ve Armola Pazarı için geri sayım başladı.

Gediz Elektrik 16 Ağustos Cuma günü için Seferihisar'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Seferihisar'da elektrikler ne zaman gelecek?

İzmir'de birçok plaj ve koy yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında kurtarıcı rol oynuyor. Bu koylardan biri de İzmirlilerin tatil planı yaparken...

Seferihisar Belediyesinin park ve sosyal alanlarda kullanılacak yeni banklarının üretimi Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilecek.

Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık’ın Girlen mevkiindeki kaçak yapılar, Seferihisar Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı. Yıllardır atıl vaziyette duran alanın yeşillendirilmesini isteyen...

Seferihisar Belediyesi, olası depremlere hazırlanmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 9-10 Ağustos tarihlerinde deprem tatbikatı düzenledi.

İzmir'in Seferihisar, Menderes, Karaburun ve Urla ilçeleri açıklarında, 23'ü çocuk 112 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Seferihisar Belediyesi’nin düzenlediği, kentin kültür-sanat temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda, Seferihisar’ın kültür ve sanat hayatı üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Gediz Elektrik 9 Ağustos Cuma günü için Seferihisar'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Seferihisar'da elektrikler ne zaman gelecek?

İzmir'in Seferihisar ve Çeşme ilçeleri açıklarında düzensiz göçmenler kurtarıldı

EKONOMİ

Seferihisarlı mandalina üreticileri bu seneye umutla bakıyor. Seferihisar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (SEFEKO) Başkanı Ahmet Sayayer, İz Gazete’ye konuştu. Sayayer, bu...