Hilltown Karşıyaka, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 2019'dan beri hizmet veren ve Rönesans Holding tarafından işletilen bir alışveriş merkezidir. 90 bin metrekarelik alan üzerine kurulan alışveriş merkezinde yaklaşık 200 mağaza, bir hipermarket ve yedi sinema salonu bulunmaktadır. Yemek katının teraslı olması, yaz günlerinde Hilltown’un çokça tercih edilmesine sebep olmaktadır. AVM’nin; 2 bin 750 araçlık bir kapalı otoparkı, açık teraslı cafe ve restoranları, çocuklar için büyük oyun parkları ve bir de etkinlik alanı bulunuyor. Hilltown AVM’de ücretsiz wi-fi hizmeti de mevcut.

Hilltown AVM, Karşıyaka’nın Yalı Mahallesi’nde yer almaktadır. AVM, İzmir Mavibahçe AVM ve kapatılan Ege Park AVM’ye oldukça yakındır. Hilltown’un yakınından çok sayıda ESHOT hattı ve tramvay geçmektedir.

Hilltown’a nasıl gidilir?

Hilltown AVM’ye ulaşmak için, İZBAN’ın Mavişehir durağında inmelisiniz. Mavişehir İZBAN durağından kısa bir süre yürüyerek AVM’ye varabilirsiniz. İZBAN ve AVM arasındaki mesafe yaklaşık 800 metredir.

Tramvay ile ulaşım sağlamak için ise, T1 (Mavişehir – Ataşehir) numaralı hat üzerinde yolculuk ederken Mavişehir durağında inmelisiniz.

Hilltown AVM’den geçen ESHOT hatları:

121 - MAVİŞEHİR AKTARMA MERKEZİ – KONAK

446 - EVKA 5 - BOSTANLI İSKELE

821 - MAVİŞEHİR AKTARMA MERKEZİ - BOSTANLI İSKELE

827 - ULUKENT AKTARMA MERKEZİ - BOSTANLI İSKELE

200 - MAVİŞEHİR AKTARMA MERKEZİ – HAVALİMANI

227 - ORGANİZE SANAYİ - BOSTANLI İSKELE

229 - YAKAKENT MAHALLESİ - BOSTANLI İSKELE

322 - MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ - BOSTANLI İSKELE

327 - İNÖNÜ MAHALLESİ-BOSTANLI İSKELE

423 - ŞİRİNEVLER - BOSTANLI İSKELE

Kaynak: Haber Merkezi