Bu yıl 93’üncü kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, İzmirlileri birbirinden ünlü isimlerle buluşturmaya devam ediyor. Çim Konserleri ve Alternatif Sahne’de yapılan konserlerle, 7’den 70’e on binlerce vatandaş keyifli anlar yaşadı. Dün gece Çim Konserleri, Migros sponsorluğunda İzmirli sanatçı Derya Bedavacı’yı ağırladı. Derya Bedavacı İzmir’de sahnede olmaktan mutluluk duyduğunu söylerken, sevenleri telefonlarının ışıklarını açarak Bedavacı’ya eşlik etti. 

İzmirli sanatçı Derya Bedavacı, “Fuar çocuğuyuz biz. Çocukluğumda gazinolar olurdu. Halka açık konserler çok fazla olmuyordu. Gazinoların kenarlarında oturup dışarıdan dinlerdik. Ben onlardanım. Fuar, İzmir için çok özel. Çim Konserleri çok önemli. Halkın gelebileceği konserlerin yapılıyor olmasından mutlu oluyorum. Çocukken kurduğum hayalleri yaşıyorum. Hep bir ağızdan şarkılar söylemek kadar güzel bir şey yok” dedi. Çim Konserleri’nde pazar akşamı Migros sponsorluğunda Sakiler olacak. İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılında ise Haluk Levent sahne alacak. 

Alternatif Sahne’de rock rüzgarı

Alternatif Sahne konserlerinde, sahnede alternatif rock grubu Yedinci Ev vardı. Yedinci Ev, alanı dolduran dinleyicilerine “Anlat Ona”, “Sevsene Beni” gibi hitlerinin yanı sıra “Yavrum Sana Vuruldum”, “İçine Düştüm” gibi şarkıların da seslendirdi ve bir saati aşkın süre sahnede kaldı. Alternatif Sahne’de son akşam Can Gox sahne alacak.

TuzBiber’den stand-up'çılar sahnede

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu etkinliklerinde, TuzBiber’den stand-up'çılar sahne aldı. Türkiye'de stand-up komedi kültürünü halka ulaştırarak yaygınlaşmasını amaçlayan komedi kulübü TuzBiber'den stand-up'çılar Cüneyt Nergiz, İsa Çulun,    Tuna Kalınsaz, Melisa Besnili ve Caner Dağlı, gece boyunca esprileriyle izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşattı.  Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda 8 Eylül akşamı Ali Congun sahnede olacak.

Kaynak: Bülten