YİĞİT SÜTCÜ - Karşıyaka deplasmanda karşılaştığı Bulvarspor’u farklı geçerken, rakiplerine de gözdağı verdi. Yeşil kırmızılılar, özellikle ikinci yarı sergilediği performans ile göz doldurdu. Karşıyaka, maçın ardından soyunma odasında coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi. Deplasmana gelen taraftarlar da takımlarını coşkuyla destekledi. 


Golleri ile galibiyeti getirdi

Şampiyonluk hedefiyle güçlü bir kadro oluşturan Karşıyaka, TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezona iç sahada Kırşehirspor ile 0-0 berabere kalarak başlamıştı. Kırşehirspor müsabakasında bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Karşıyaka, Bulvarspor karşısında golleri eski göz ağrısıyla buldu. Yapılan 14 transferin ardından halen kendisine yer bulan Enes Nalbantoğlu, attığı iki golle takımına galibiyeti getirdi. 

Soyunma odasında kutlama 

Maç sonrasında, yeşil-kırmızılı futbolcular ve teknik ekip, ilk galibiyetlerini kutlamak için taraftarları, Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan ve şube yönetimiyle birlikte soyunma odasında bir araya geldiler. Karşıyaka, önümüzdeki hafta 23 Elazığ FK’yı İzmir Mustafa Denizli Alsancak Stadı’nda konuk edecek.

Narin unutulmadı

Karşıyaka’nın İstanbul deplasmanında takımını desteklemeyi ihmal etmeyen taraftarlar, Diyarbakır’da 8 yaşında cinayete kurban giden Narin Güran’ı da anmayı ihmal etmedi. Yeşil-kırmızılı taraftarlar, İstanbul’daki maçta Narin’in fotoğraflarının yer aldığı ve “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar” yazılı bir pankart açarak Narin’i andı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ