Konak’ta 12 Temmuz'da sağanak yağmur nedeniyle oluşan su birikintisindeki elektrik akımına kapılan ve ölüm haberleriyle yürekleri burkan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’dan geriye acılı aileleri kaldı. 
Buca’da ikamet eden merhum İnanç Öktemay’ın, acılı ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini ileten AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

"Çok yardımsever ve merhametliydi"

Ayakta durmakta güçlük çeken acılı anne Nevin Öktemay iki arkadaşın da hayatlarının baharında yaşama veda ettiklerini söyledi. Kızkardeşi ile Denizli’de ikamet ettiklerini oğlunun  ölüm haberini alır almaz İzmir’e geldiğini anlatan anne Nevin Öktemay gözyaşları içinde “Şırnak’ta askerlik yapmıştı. Müziği çok sevdiği için müzisyenlik yapardı. Çok yardımsever ve merhametliydi. Damatlık giymesini beklerken oğlumu kefeniyle kucakladım.  Cumhurbaşkanımız da konuşmasında yer verdi. Yüreği yanan bir anne olarak buradan ona selam ediyorum.  Adalete güveniyorum. Yargı gerekeni yapacaktır. Benim canım gitti başka canlar gitmesin” diye konuştu. 

Kaynak: AA