Kaza, Ceyhan-Yumurtalık yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Atakaş Kömürcülüğe ait işçi servisini kullanan Mehmet Ulusoy, hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ile ambulans sevk edildi. Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri servis aracında sıkışan vatandaşları kurtardı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, servis sürücüsü Mehmet Ulusoy, serviste bulunan Erol Durmuş ve Mustafa Okur'un hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 7 işçi ise hastanelere kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Ölü sayısı 4'e yükseldi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde işçi servisi ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 4'e yükseldi.
Kaza, saat 07.00 sıralarında Ceyhan ilçesi Sarımazı Mahallesi Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda meydana geldi. Mehmet Emin Ulusoy yönetimindeki 31 C 7065 plakalı işçi servis minibüsüyle Mehmet Ş. idaresindeki 01 ALJ 044 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada servis şoförü Mehmet Emin Ulusoy, işçiler Erol Durmuş ile Mustafa Okur olay yerinde hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. Yaralılardan Mehmet Çetin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Servis minibüsünün Hatay'ın Payas ilçesinden aldığı işçileri Ceyhan Yumurtalık Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Atakaş Kömür Ocakları'na götürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA