Olay, dün Torbalı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi 1603 Sokak’ta gerçekleşti. İddiaya göre, Serdar K. (25), daha önce aralarında husumet bulunan bir grupla sokakta karşı karşıya geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada grupta yer alan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, yanında bulunan tabancayla Serdar K.’ye 3 el ateş etti. Yaralanan Serdar K. kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı.
Çevredeki vatandaşlar, silahlı kavgayı görerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Serdar K., ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Polis ekipleri, Serdar K.’yi vurup kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, saldırganların kimliklerinin tespiti ve yakalanmaları için geniş kapsamlı bir operasyon yürütülüyor.