Bu yıl 8.sinin düzenleyeneceği 8.Kınık Hasat Festivali’nde birçok ünlü sanatçı sahne alacak. Festivalde katılımcılar bölge kültürünü tanımanın yanı sıra, gün boyu sürecek yarışmalar ve etkinliklerle doyasıya eğlenecek. Kınık Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenecek olan Hasat Festivali ve Kurtuluş günleri etkinlikleri 9-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kınık'ta gerçekleşecek ücretsiz konserlerde Koray Avcı, Gazapizm, Melek Mosso, Ece Mumay ve Ümit Besen & Pamela  gibi sevilen sanatçılar sahne alacak.

09 Eylül 2024 Pazartesi başlayacak  8.Kınık Hasat Festivali 13 Eylül 2024 Cuma günü son konserler ve eğlenceli etkinliklerle tamamlanacak. Festival 9 Eylül'de saat 21.00 ünlü sanatçı Koray Avcı’nın sahne almasıyla başlayacak. 10 Eylül'de Gazapizm, sevenleriyle buluşacak. 11 Eylül'de Melek Mosso, 12 Eylül'de ise  Ece Mumay müzikseverleri kendilerine hayran bırakacak. Festivalin kapanış gecesi olan 13 Eylül'de ise Ümit Besen ve Pamela’nın muhteşem düeti festivale damga vuracak.

 8.Kınık Hasat Festivali nerede?

Festival sahibinin Kınık Belediyesi olduğu etkinlikte bütün konserler ücretsiz bir şekilde izlecilerle buluşacak. İzmir'in Kınık ilçesinde gerçekleşecek etkinlik Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek.

Muhabir: ORÇUN BULDAÇ