Göztepe Kadın Voleybol Takımı’nın KFC Kadınlar Ligi’nde İzmir’de oynayacağı tüm müsabakaların, ücretsiz olarak izlenebileceği açıklandı. Maça gitmek isteyen taraftarların akıllı telefonu olması yeterli. Bir uygulama üzerinden mesaj yazarak bilet oluşturmak mümkün. İlk maç pazar günü saat 14.00’da Bornova Atatürk Spor Kompleksinde.

“Sultanlar Ligi yolunda, tribünlerde bir arada güçlüyüz“

Göztepe Voleybol Takımı’nın sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada “Papara Göztepe'mizin, KFC Kadınlar 1. Ligi'nde Bornova Atatürk Spor Kompleksi ev sahipliğinde oynayacağı iç saha maçlarının tamamı ücretsiz olacak. 6 Ekim Pazar saat 14.00'da oynayacağımız Havran Belediyesi maçında ve diğer iç saha maçlarımızda sadece WhatsApp link’ine tıklayıp merhaba yazman ve tek tıklama ile maç biletini oluşturman yeterli. Sultanlar Ligi yolunda, tribünlerde bir arada güçlüyüz.“ İfadelerine yer verildi. 

Nasıl bilet oluşturulur?

İlk olarak akıllı telefonunuza WhatsApp isimli uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra 0 549 825 02 61 numaralı telefon numarası ile bağlantıya geçmelisiniz. Mevcut numaraya kimlik bilgilerinizi ve gitmek istediğiniz maçın adını yazdığınız anda sistem size bir bilet oluşturuyor. Sonrasında spor salonuna gitmek dışında yapmanız gereken hiçbir şey kalmıyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ