Semra İğtaç- İzmir Enternasyonal Fuarı, 93. kez kapılarını açtı ve teknoloji temasıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Fuarın üçüncü gününde sahne alan ünlü sanatçı Volkan Konak, İzmirlilere müzik dolu bir gece yaşattı. İzmir Marşı'nı seslendiren Konak, büyük alkış alırken, İzmirliler de "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganlarıyla uzun süre sanatçıyı alkışladı.

Konser boyunca İzmirliler, Volkan Konak’ın sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Seyircilere “Teşekkürler İzmir, coşkunuz bize kuvvet verdi. İzmir’in güzelliklerine şarkı söyleyelim. İzmir aşktır” diye seslenen Konak, unutulmaz bir performans sergiledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı, ünlü isimlerin sahne aldığı konserlerle de büyük ilgi görüyor. Bugün (1 Eylül) Volkan Konak’ın yanı sıra Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin gibi ünlü sanatçılar da fuarda müzikseverlerle buluşacak. Konserlerde ayrıca Derya Bedavacı ve Sakiler sahne alacak. Fuarın finali ise 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşunun 102. yıl dönümünde Haluk Levent’in vereceği coşkulu konserle yapılacak.

Muhabir: Semra İĞTAÇ