Orçun BULDAÇ- ESHOT Genel Müdürlüğü, 11-13 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan LOGISTECH Lojistik Depolama ve Teknolojileri Fuarı kapsamında bazı otobüs hatlarında birtakım düzenlemelere gidileceğini açıkladı.

Buna göre Gaziemir Yeni Fuar Alanı'na 92 numaralı Fuar İzmir-Üçyol Metro hattı Karabağlar ve Metro bağlantılı, 610 numaralı Fuar İzmir-Semt Garajı hattı İzban bağlantılı, 650 numaralı Fuar İzmir-Balçova hattı ise Vapur(Üçkuyular İskele) ve Metro (F.Altay) bağlantılı olacak şekilde hizmet verecek. Ayrıca oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmek adına belirtilen hatlara gerekli takviyeler yapılacak.

ESHOT'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"LOGISTECH Lojistik Depolama ve Teknolojileri Fuarı (11-13 Eylül 2024)...

Bu kapsamda Gaziemir Yeni Fuar alanına; 92 No'lu Fuar İzmir - Üçyol Metro hattımızla Karabağlar ve Metro bağlantılı, 610 No'lu Fuar İzmir - Gaziemir Semt Garajı hattımızla İzban bağlantılı, 650 No'lu Fuar İzmir - Balçova hattımızla Vapur(Üçkuyular İskele) ve Metro (F.Altay) bağlantılı toplu ulaşım hizmeti sağlanacak olup bu hatlarımıza gerekli takviyeler yapılmıştır."

LOGISTECH: Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı

Logistech Lojistik, Depolama ve Teknoloji Fuarı, katılımcı ve ziyaretçilerine lojistik sektörüne ait tüm tedarik ve ihtiyaç zincirinin bir arada olduğu bir deneyim sunuyor. 11-13 Eylül 2024 tarihlerinde Fuar İzmir’de  gerçekleşecek.

Logistech, Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetler, Motorlu Taşıtlar, Yarı Römorklar, Vanlar, Dağıtım Araçları, Damperler, Ağır Yük Araçları, Yük Taşıma Araçları ve Ekipmanları, IT/Telematik, E-ticaret, Telekomünikasyon, Intralojistik ve Malzeme Akışı Sağlayan Ürünler, Depolama ve Operasyonel Ekipmanlar, Paketleme, Tartma, Ölçme ve Etiketleme Ürünleri sistemlerini bir araya getiriyor.

Muhabir: Orçun BULDAÇ