Türkiye’de alışveriş kültürünün önemli bir parçası haline gelen sosyete pazarları uygun fiyatlı alışveriş imkanı sağlıyor. Aynı zamanda sadece gezmek için bile tercih edilebilen sosyete pazarları pahalı alışveriş merkezlerine alternatif oluşturuyor. İşte, İzmir'in en çok rağbet gören 5 sosyete pazarı...

İzmir'in en çok rağbet gören 5 sosyete pazarı

1-Gaziemir Pazarı

İzmir'in en ünlü sosyete pazarlarından biri olan Gaziemir Pazarı, cuma günleri kurulmaktadır. Pazarda yer alan kıyafet ve aksesuar ürünleri uygun fiyatları nedeniyle oldukça rağbet görmektedir. 

Yukarıda yer alan haritadan Gaziemir Pazarı'na kendiniz için en uygun rotayı belirleyebilirsiniz. 

2-Özkanlar Pazarı  

Özkanlar Pazarı, İzmir'de oldukça rağbet gören sosyete pazarlarından biridir. Özkanlar Pazarı, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 2 gün kurulmaktadır. Piyasa değerinin oldukça altında satılan ürünler nedeniyle İzmirlilerin sık tercih ettiği pazar yerlerinden biridir. 

Yukarıda yer alan haritadan Özkanlar Pazarı'na kendiniz için en uygun rotayı belirleyebilirsiniz. 

3-Buca Pazarı

İzmir'de sosyete pazarı denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Buca Pazarı, perşembe günleri kurulmaktadır. Buca köylerinden (Belenbaşı, Doğancılar, Kaynaklar, Karacağaç ve Kırıklar köyleri) toplam 73 üretici ile S.S. Buca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve S.S. Buca Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin katılımıyla gerçekleşmektedir.

Yukarıda yer alan haritadan Buca Pazarı'na kendiniz için en uygun rotayı belirleyebilirsiniz. 

4-Şirinyer Pazarı

İzmir'in en ünlü sosyete pazarlarından biri olan Şirinyer Pazarı ise haftanın iki günü kurulmaktadır. Çarşamba ve pazar günleri kurulan pazar oldukça ilgi görmektedir. 

Yukarıda yer alan haritadan Şirinyer Pazarı'na kendiniz için en uygun rotayı belirleyebilirsiniz. 

5-Bostanlı Pazarı

Bostanlı Pazarı Izzzz

Ve İzmir'de en ünlü sosyete pazarlarından biri olarak adını sık duyduğumuz Bostanlı Pazarı. İhraç fazlası ve orjinal ürünlerin satıldığı pazarda aynı zamanda uygun fiyatlarla meyve, sebze bölümleri de mevcut. Sadece çarşamba günleri kurulan Bostanlı Pazarı'nı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Yukarıda yer alan haritadan Bostanlı Pazarı için kendinize en uygun rotayı belirleyebilirsiniz. 

Kaynak: Haber merkezi