İzmir'de, yaz sıcaklarında şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için birbirinden güzel kamp alanları bulunuyor. Bunlardan biri de Dolungaz Camping. Peki Dolungaz Camping nerede? Dolungaz Camping giriş ücreti 2024...

Dolungaz Camping

İzmirliler, özellikle artan nüfusla birlikte şehir kalabalığı ve gürültüden uzak tatil imkanları arayışına girdi. Kamp tatilleri ise son dönemlerde oldukça sık tercih edilen tatil yöntemlerinden biri oluyor. İzmirliler için en iyi önerilerden biri de Karaburun'un cennet köşelerinden biri olan Dolungaz'da bulunan Dolungaz Camping. Bu kamp alanında kendi getireceğiniz çadır ve karavanlarla kamp imkanınız bulunuyor. Bunun dışında tesisin de çadır kiralama hizmeti bulunuyor. Turkuaz görüntüsüyle göreleri kendine hayran bırakan Dolungaz Koyu da bu kamp alanının hemen yanında yer alıyor. Tesisin ortak alanında elektrik kullanımı imkanı var. Fakat kendi çadırınıza elektrik çekemiyorsunuz. Duş, soyunma kabini ve tuvalet gibi imkanlara sahip bu tesiste bulaşıkları yıkayabileceğiniz tezgahlar ve kullanabileceğiniz buzdolapları da var. Dolungaz Camping geniş kullanım alanı sayesinde burada kamp yapan tatilciler için rahat bir tatil imkanı sunuyor. Çadırların dip dibe olmaması büyük bir avantaj.  Aynı zamanda bu kamp alanında evcil hayvanlarınızla birlikte de konaklayabilirsiniz. Kampınızı sonlandıracağınız gün saat 14:00'e kadar çadırınızı veya karavanınızı toplayıp oradan ayrılmanız gerekiyor.

Dolungaz Camping giriş ücreti 2024

Dolungaz Camping'de 2024 yılı için güncel giriş fiyatı kişi başı 550 TL  olarak belirlenmiş. Kendi çadırı olmayanlar için tesisin çadır kiralama hizmeti de bulunuyor. Bu durumda ise giriş için kişi başı ekstra 100 TL'lik bir ücret ödeyerek 650 TL'ye burada kamp keyfi yaşayabiliyorsunuz. Bunun yanında tesis karavanla kamp için de oldukça uygun. Karavanla kamp ücreti ise 1200 TL olarak belirlenmiş.

Dolungaz Camping nerede? Dolungaz Camping'e nasıl gidilir?

Dolungaz Camping, İzmir'in Karaburun ilçesinde, Dolungaz Koyu'nun hemen yanında yer alıyor. 

Dolungaz Camping'e nasıl gidilir?

İzmir-Çeşme otoyolunu kullanarak Dolungaz Camping'e ulaşma imkanınız bulunuyor. İzmir istikametinden Çeşme'ye doğru giderken Karaburun çıkışını kullanarak yaklaşık 2 saatlik bir yolculuk ile buraya ulaşabilirsiniz. Karaburun Merkez üzerinden Bozköy istikametinde giderken, 3. kilometrede tabela görünür. 

Aşağıya bıraktığımız haritayı kullanarak bu kamp alanına kolaylıkla varabilirsiniz. Haritaya tıklayıp yol tarifi oluşturmanız bu keyifli tatil rotasına erişmeniz için yeterli olacak.

Kaynak: Haber merkezi