ESHOT Genel Müdürlüğü, İzmirlilere uyarıda bulundu. Yapılan duyuruya göre  5 Şubat Çarşamba gününden itibaren Mithatpaşa Caddesi'nin Güzel Sanatlar Fakültesi ve Balçova Kahveler
durakları arasında Fahrettin Altay istikametine gidiş yönünde yapılması planlanan asfalt serim çalışmaları sebebi ile güzergah üzerinde bulunan bazı duraklar hizmet dışı kalacak.

Buna göre; Güzel Sanatlar Fakültesi, Kantar, Dokuz Eylül, Dörtyol, Hoca, Çağdaş İstasyon, İşbankası Evleri, Molla Kuyusu, Balçova Kahveler durakları etaplar halinde geçici olarak kullanım dışı kalacak ve kullanım dışı kalan duraklara bilgilendirme etiketi asılacak.

Öte yandan çalışmalar sebebi ile otobüs hatlarının çalışma saatlerinde aksamalar yaşanabileceği de belirtildi.

ESHOT Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

05 Şubat 2025 tarihinden itibaren;

İzmir'de sokak hayvanları tepkisi: Bu kan kokan yasa iptal edilmeli İzmir'de sokak hayvanları tepkisi: Bu kan kokan yasa iptal edilmeli

Mithatpaşa Caddesi'nin Güzel Sanatlar Fakültesi ve Balçova Kahveler durakları arasında F. Altay İstikametine gidiş yönünde yapılması planlanan asfalt serim çalışmaları sebebi ile güzergah üzerinde bulunan
Güzel Sanatlar Fakültesi (50027), Kantar (50025), Dokuz Eylül (50023), Dörtyol 50021, Hoca (50019), Çağdaş İstasyon (50017), İşbankası Evleri (50015), Molla Kuyusu (50013), Balçova Kahveler (50011)
durakları etaplar halinde geçici olarak kullanım dışı kalabilecektir. Kullanım dışı kalan duraklara bilgilendirme etiketi asılacaktır. Çalışmalar sebebi ile hatlarımızın çalışma saatlerinde aksamalar yaşanabilecektir.

Hemşehrilerimizin bilgisine sunarız.

Kaynak: HABER MERKEZİ