Yiğit SÜTCÜ - Bugün Fahrettin Altay - Halkapınar tramvayı ile seyahat etmek isteyen İzmirliler kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Yaşanan kaza nedeniyle hatta elektrik verilemediği için seferler aksadı. Fahrettin Altay ile Konak istasyonu arası tramvay hattında sefer yapılamadı. 

Aktarma ESHOT otobüsleri ile yapıldı

Sahil yolu üzerindeki istasyonlara gelen vatandaşlar, kapalı gişeler ile karşı karşıya geldi. Güvenlik görevlilerin uyarısı ile karşılaşan vatandaşlar, tramvay istasyonlarında uzun süre beklemek durumunda kaldı. Tramvay seferlerinin yapılamaması nedeniyle, hatta ESHOT otobüsleri sevk edildi. Sahil boyunca çalışan ESHOT otobüsleri, yolcuları tramvay istasyonlarından Konak ve Fahrettin Altay istasyonlarına taşıdı.

Resmi açıklama yapılmadı 

Konuyla ilgili gerek İzmir Tramvay gerek ESHOT tarafından resmi açıklama yapılmadı. Bu hattı kullanarak Alsancak Stadyumu’nda oynanan Altay - Fethiyespor maçına gelmeye çalışan taraftarlar maçın ilk dakikalarını kaçırmak durumunda kaldı. Aynı saatte Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen hayvan hakları mitingine katılmak isteyen vatandaşların da eklenmesi ile büyük bir trafik yoğunluğu yaşandı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ