Yiğit SÜTCÜ-İzmir’in köklü camialarından İzmirspor, mutlak şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çekiyor. Çıktığı iki deplasman maçını da kazanmayı bilen Şimşekler, evinde ağırladığı güçlü rakibi Torbalıspor ile berabere kaldı. Topladığı 7 puanla ligde 2. sırada yer alan İzmirspor’da teknik direktör Ahmet Saray haftayı değerlendirdi.  Şimşekler önümüzdeki hafta evinde Denizli Sarayköyspor’u ağırlayacak.

Rakibin durumunun da maça etki edeceğini planladıklarını belirten Saray, yaptığı açıklamada “Zorlu bir deplasmanda oynayacağımızı biliyorduk, özellikle de ligin ilk iki haftasında da rakibimizin aldığı sonuçlardan dolayı iki maçta 0 puanı olması maçın zorluğunu daha da arttıracaktı, o bilinçle geldiğimiz bir deplasmandı.“ ifadelerini kullandı.

Daha erken sonuç alabilirdik

Başarılı teknik adam maçta yaşanan anlara dikkat çekerek “Oyuna çok iyi başladık, maçın en başında bulduğumuz çok net bir pozisyon var ve akabinde baskılı oyunumuz devam etti, ilk yarı erken gol bulduk ürettiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik daha da farklı sonuç ile devreye girebileceğimizi düşünürken ilk yarının bitimine az bir süre varken beklemediğimiz bir gol yedik fakat ona rağmen ikinci yarı takımımız deplasmanda yapması gerekenleri tamamen sahaya yansıttı.“ şeklinde konuştu. 

Daha iyi bir İzmirspor

Gelecekten umutlu olduğunu belirten Ahmet Saray, “3-1 gibi net bir skor ile böyle zor bir deplasmandan dönüyor olmak bizim için çok kıymetli ve çok anlamlı oldu. Bundan sonraki süreçte de çıkışımızın aynı şekilde devam edeceğinden hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın, inşallah bundan sonra daha iyi bir İzmirspor takımını herkese izleteceğiz, lige ağırlığımızı koyarak devam etmeyi düşünüyoruz.“ ifadelerini kullandı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ