Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Şimşekler, Çeşme Belediyespor karşısında gösterdiği mücadele ile sınıfı geçti. Teknik direktör Ahmet Saray’ın futbolcularının performansından memnun olduğu öğrenildi. İlk iç saha maçında Balçova Stadı’nda Torbalı’yı konuk edecek İzmirspor’da, başkandan birlik çağrısı geldi. 

“Sabır, sevgi ve bağlılık"

İzmirspor Kulübü Başkanı Nedim Topaloğlu, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Uzun ve heyecan dolu bir hazırlık döneminin ardından, nihayet Bölgesel Amatör Lig’deki ilk maçımıza çıktık ve maçı kazandık. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır, sevgi ve bağlılık, İzmirspor’un ruhunu oluşturan temel taşlardan biridir. Sadece sahada mücadele eden futbolcularımız değil Teknik heyet, sağlık ekibi malzemeci, aşçısı ve tribünde yer alan her bir taraftarımız da bu yolculuğun ayrılmaz bir parçasıdır." İfadelerini kullandı. 

“Hep birlikte olma zamanı"

Topaloğlu kulüp tarihine vurgu yaptığı açıklamada, "Hepimiz İzmirspor’un tarihine, armasına ve şanlı geçmişine büyük bir saygı duyuyoruz. Şimdi, bu değerli mirası geleceğe taşımak için bir kez daha hep birlikte olma zamanı. Saha içinde ve dışında, bir bütün olarak, tek yürek olup takımımıza destek verme zamanı geldi." Şeklinde konuştu.

“Tek yürek tek ses"

Camiaya birlik mesajı veren Topaloğlu, "Bu sezonun sadece bir başlangıç olduğuna inanıyoruz ve başarıya ulaşmak için birlik ve beraberliğin gücüne güveniyoruz. Sizlerin desteğiyle bu yolculuğu daha da güçlü ve kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Haydi, hep beraber bu coşkuya katılalım ve takımımıza sonuna kadar destek olalım. Her zaman olduğu gibi İzmirspor’un arkasında duralım, tek yürek, tek ses olalım." İfadelerini kullandı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ