Lige mutlak şampiyonluk parolası ile çıkan İzmirspor, Bucak Belediye Oğuzhanspor’a konuk olduğu maçta galip gelmeyi başardı.

Saat 14.00’da Bucak İlçe Stadı’nda oynanan maçta Teknik Direktör Ahmet Saray, sahaya Şener Özcan, Muhammed Can, Umut Kaya, Yağız Efe Zeybek, Vedat Çıkın, Onurcan Küçük, Aytaç Deniz, Fatih Safran, Murat Erdemir, Sezer Orhonsayın, ve Hakkı Tosun 11’i ile çıkmayı tercih etti.

Maça golle başladı

Şimşekler, maça hızlı bir giriş yaptı. Çeşme Belediyespor maçında da gol atmayı başaran  Aytaç Deniz’in 7. Dakikadaki golüyle öne geçen İzmirspor galibiyeti koruyamadı. Yusuf Usta’nın 42. Dakikada bulduğu gole engel olamayan lacivert beyazlılar ilk yarıyı 1-1 kapadı. 

Muhteşem ikinci yarı

İkinci yarıda da galibiyet için ataklarını artıran Şimşekler, 57. Dakikada Vedat Çıkın’ın attığı golle 2-1 öne geçmeyi başardı. Bu golde sonra da durmayan Şimşekler maçın 85. Dakikasında oyuna sonradan giren Batuhan Dinçer Yokuş’un attığı golle skoru 3-1’e getirmeyi başardı. Maçta başka gol olmayınca İzmir temsilcisi sahadan 3 golle galip ayrıldı. İzmirspor bu skorla 7 puana ulaştı ve ligde 3. Sırada yer aldı. Şimşekler önümüzdeki hafta evinde Denizli Sarayköyspor’u ağırlayacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ