İZSU; Güzelbahçe'de gerçekleşecek onarım çalışması nedeniyle; Narlıdere ve Güzelbahçe'nin bazı mahallelerinde saat 09:30 ile 23:30 saatleri arasında su kesintisi yapılacağını duyurdu.
Yapılan açıklamada ayrıca, "Arızaların onarılması sonrasında arızanın büyüklüğüne göre depo seviyelerinin ve su isale hatlarındaki basıncın istenilen seviyeye gelmesinde gecikmeler yaşanabilmekte, kullanım yoğunluğu sebebiyle de suyun hanelere ve iş yerlerine ulaşması arızanın bitiş saatinden farklılık gösterebilmektedir" ifadeleri yer aldı.
14 saat sürecek
İşte İZSU'nun açıklaması:
Güzelbahçe İlçesi, Maltepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi ile 98. sokak kavşağında meydana gelen Ø800'lük çelik boru arızasının onarım çalışması nedeniyle;
25 Nisan 2025 Cuma günü saat 09:30 ile 23:30 saatleri arasında su kesintisi yapma zorunluluğu oluşmuştur.
Kesintiden etkilenecek mahalleler
Narlıdere İlçesi: Limanreis Mahallesi
Güzelbahçe İlçesi: Maltepe, Yalı, Yaka, Çelebi, Atatürk, Kahramandere, Siteler, Yelki, Çamlı, Payamlı, Küçükkaya ve Mustafa Kemal Paşa Mahalleleri
Arızaların onarılması sonrasında arızanın büyüklüğüne göre depo seviyelerinin ve su isale hatlarındaki basıncın istenilen seviyeye gelmesinde gecikmeler yaşanabilmekte, kullanım yoğunluğu sebebiyle de suyun hanelere ve iş yerlerine ulaşması arızanın bitiş saatinden farklılık gösterebilmektedir.
Göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.