Karabağlar Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü dolayısıyla bayrak dağıtımı yapıldı. Sabah saatleri itibariyle belediye ekipleri çok sayıda esnaf ve vatandaşa Türk Bayrağı ile içerisinde Belediye Başkanı Helil Kınay’ın Zafer Bayramı mesajının bulunduğu mektupları iletti.

Başkan Kınay da bayrak dağıtımına katıldı

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay da düzenlenen törenlerin ardından bayrak dağıtımına katıldı. Esnaflar ve vatandaşlarla birlikte 30 Ağustos’un zafer coşkusunu paylaşan Başkan Kınay, Zafer Bayramı’nı halk ile birlikte kutlamak istediklerini belirterek vatandaşlara bayrak hediye etti

“30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun”

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türkiye’nin en önemli ve büyük zaferi olduğunun altını çizen Kınay Belediye Başkanı Kınay, “19 Mayıs’tan 30 Ağustos’a, zafer mücadelesine, çağdaş aydınlık ve bağımsız bir ülkede Cumhuriyet için ödenen bedellere ve bu mirası geleceğimize taşıma sorumluluğumuza borcumuz var. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarına minnet ve saygıyla…” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN