Yiğit SÜTCÜ- Sezon öncesi 25 yılı aşkın süredir sponsorluğunu yapan Pınar firması ile yolları ayrılan Karşıyaka Basketbol, yoluna başarılı bir şekilde devam etme gayretinde. Ufuk Sarıca yönetimindeki yeşil kırmızılılar, hem Avrupa kupalarında hem de ligde zirve mücadelesini sürdürüyor.

Rakip Beşiktaş

Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Karşıyaka, yarın Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. BJK Spor Kompleksi'nde oynanacak olan maç saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşma öncesinde İzmir ekibi, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ligde 4. sırada yer alıyor.

Hedef üçte üç

Ev sahibi Beşiktaş da benzer bir performans sergileyerek 2 galibiyet ve 1 mağlubiyete sahip, ancak averaj farkı nedeniyle 6. sırada bulunuyor. Her iki takım da ligdeki son iki maçını kazanırken, Karşıyaka, bu karşılaşmayı da hatasız geçirip üst üste üçüncü galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.

Kaf Kaf, Rodos yolcusu

Şampiyonalar Ligi'nde başarılı bir performans sergileyen İzmir temsilcisi, Kolossos takımı ile yapacağı maça taraftarları ile birlikte gitmeyi planlıyor. Rodos Adası'na direkt özel uçak kaldırma kararı aldı. İzmir’den 393 kilometre uzaklıkta bulunan bu adaya, yeşil kırmızılı kulüp taraftarlarıyla birlikte gitmeyi planlıyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ