YİĞİT SÜTCÜ - Karşıyaka, yarın İstanbul’da Bulvarspor ile karşılaşarak 3 puan arayışına girecek. TFF 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonun ilk haftasında, iç sahada Kırşehirspor ile 0-0 berabere kalan Karşıyaka, İstanbul’da Bulvarspor’a konuk olacak. Yeşil beyazlılarda hedef mutlak galibiyet. 

Şampiyonluk kadrosu

Karşıyaka, bu sezon teknik direktörlük görevine Mustafa Reşit Akçay’ı getirdi ve kadrosunda önemli bir yenilenmeye gitti. Kulüp, 14 oyuncusuyla anlaşmasını sonlandırırken, transfer döneminde 13 yeni oyuncu takviye etti. Yeni transferlerin büyük bir kısmı, geçmişte şampiyonluk yaşamış tecrübeli isimlerden oluşuyor.

Çağatay Yılmaz’ın lisansı çıkarıldı

Karşılaşma, Kartal’daki Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak. Karşıyaka, suni çim zemine alışmak amacıyla hafta boyunca antrenmanlarını suni çimde gerçekleştirdi. Yeşil beyazlılarda, sakatlığı devam eden Yasin Ozan bu maçta forma giyemeyecek. Esenler Erokspor’dan kiralanan yeni transfer Çağatay Yılmaz’ın ise lisansı çıkarıldı ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın görev vermesi durumunda ilk kez yeşil-kırmızılı formayı giyecek. Bulvarspor ise ligin ilk maçında Bornova 1877’ye 4-0 mağlup olmuştu.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ