Yiğit SÜTCÜ- Önümüzdeki sezon İzmir’i TFF 3. Lig’de temsil edecek Karşıyaka’da sezon öncesi hazırlıklar sürüyor. Başarılı bir kadro kurup, ligde iddialı olmak isteyen Kaf Kaf’ta hem transferde hem de ekonomik alanda gelişmeler yaşanıyor. Yeşil kırmızılılar, Teksüt Bandırmaspor’un genç oyuncusu Aygün Özışıkyıldız’ı renklerine katttı. Öte yandan satışa çıkan kombine ve localardan önemli ekonomik katkı bekleniyor.


Genç sporcuyu renklerine bağladı


İzmir’in köklü kulüplerinden Karşıyaka’da hedef bir üst lige çıkmak. 7 sezondur mücadele ettiği 3. Lig’den çıkmak isteyen yeşil beyazlılar, bu sene iddialı bir kadro kurmak istiyor. Yeniden göreve seçilen Başkan İlker Ergüllü ve yönetim, üst üste transferler yapmaya devam ediyor. Teknik direktörlük görevine başarılı teknik adam Mustafa Reşit Akçay’ı getiren yeşil kırmızılılar, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Karşıyaka, Akçay’ın raporu doğrultusunda, Teksüt Bandırmaspor’un genç futbolcusu Aygün Özışıkyıldız’ı kadrosuna kattı. Merkez orta sahada görev yapan 20 yaşındaki yıldız adayı, geçtiğimiz sezon Bandırma temsilcisinde 5 karşılaşmada forma giydi.


Localardan 4 milyon TL üzerinde gelir bekleniyor


Karşıyaka, geçtiğimiz günlerde kombine bilet fiyatlarını açıklamış ve satışa başlamıştı. Kombine bilet fiyatları, 1.000 TL’den başlarken en pahalı biletler de 10 bin TL’ye satışa sunulmuştu. Kulüpten alınan bilgiye göre, 2024-25 sezonu için loca satış fiyatları da belirlendi. Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda yer alan locaların satış fiyatı 1 milyon TL olarak belirlendi. 10 ve 12 kişilik olan localarla ilgilenen kişi ve firmaların, kulübe başvurması gerekiyor.


Son karar Başkan ve yönetimin


Loca almak isteyen kişi ve firmaların bilgileri toplanacak ve listelenecek. Bu listeden kimlere satış yapılacağını ise Başkan Ergüllü ve Yönetim Kurulu karar verecek. Stadda 4 adet loca satışa çıkarılacak. Satış sonucunda kulübün 4 milyon TL gibi bir kazanç sağlaması bekleniyor.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ