Kuşadası deplasmanı öncesi gerçekleşen antremanı izlemeye gelen iş insanları, takım oyuncuları ile bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada “Takımımızın antrenmanını ziyaret ederek desteklerini ileten; Karşıyaka Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİAD) ile Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.“ İfadelerine yer verildi. 

Keyifli bir akşam yemeği 

Antremanların ardından bir akşam yemeğinde bir araya gelen Karşıyakalı futbolcuların keyifli vakit geçirdiği gözlendi. Yemekle ilgili bir açıklama da yapan Karşıyaka Spor Kulübü, “Takımımızı akşam yemeğinde Ayder Karadeniz Ev Yemekleri'nde ağırlayan Futbol Altyapı Şube Yönetimimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.“ İfadelerini kullandı.

Hedef 5. galibiyet

Pazar günü Tire’de, grupta oynadığı 5 maçı da kaybederek son sırada yer alan Kuşadasıspor ile karşılaşacak olan İzmir temsilcisi, bu maçı kazanması halinde uzun bir aradan sonra 5'te 5 yapma şansını elde edecek. Karşıyaka, en son 2018-2019 sezonunda 3. Lig’de ilk kez Play-Off oynamaya hak kazandığı dönemde, normal sezonun son 5 karşılaşmasını kazanarak adını finallere yazdırmıştı.

Deplasman otobüsü krizi

Pazar günü Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabaka öncesi, maça gitmek isteyen Karşıyaka taraftarının otobüs talepleri karşılık bulmadı. İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi’nden otobüs talebinde bulunan taraftarlar olumsuz yanıt alınca duruma tepki gösterdi. Başkanların taraftarı yalnız bıraktığına dikkat çeken yeşil kırmızılı taraftarlar, Karşıyakalı iş insanlarının kapısını çalmayı planlıyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ