Yiğit SÜTCÜ - TVF Kadınlar 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Karşıyaka Voleybol, bu sezon çıktıkları 5 maçta 5 galibiyet almayı başardı. Tüm maçları kazanarak zirve yarışını sürdüren Karşıyaka Voleybol, ezeli rakibi Göztepe ile birlikte aynı performansı gösteren iki takımdan birisi oldu.

İzmir’de iç sahada Edremit Belediyesi Altınoluk Spor Kulübü’nü ağırlayan Karşıyaka Voleybol, müsabakadan 3-1 galip ayrılmayı bildi. Yeşil kırmızılılar böylece çıktığı 5 maçı da galip bitirerek beşte beş yapmayı başardı. Kaf Kaf ile aynı performansı gösteren diğer bir rakibi ise oldukça tanıdık. Aynı ligde mücadele eden Göztepe de henüz set vermedi.

Ezeli rekabet, bu defa voleybolda yaşanıyor

TVF Kadınlar 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Göztepe ve Karşıyaka Voleybol, bu sezon çıktıkları 5 maçta da 5 galibiyet elde ederek dikkat çekiyor. Sultanlar Ligi hedefiyle yola çıkan her iki takım, ilk 5 hafta itibarıyla müthiş bir performans sergiledi.

Aynı puandalar

Son olarak, Karşıyaka Voleybol, iç sahada Edremit Belediyesi Altınoluk Spor Kulübü’nü 3-1 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı. Göztepe de İzmir’de Yeşilyurt Spor Kulübü’nü yenerek 5. galibiyetini elde etti. Böylece her iki İzmir ekibi de mükemmel bir başlangıç yapmış oldu. Sarı kırmızılılar, averaj farkıyla yeşil kırmızılıların önünde lider durumda bulunuyor. İki takımın da başarılı bir performans sergilediği ligde iki takımın mücadelelerinin belirleyici olması bekleniyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ